Fotomuntatge de Carlos Sobera i Fabiola Martínez.

Els hereus de Carlos Sobera descobreixen una cosa que té a veure amb Fabiola Martínez

Carlos Sobera amagava un secret sobre Fabiola que ara surt a la llum

Carlos Sobera és un dels presentadors més estimats de la televisió espanyola des de fa molts anys. Actualment, Sobera és una de les cares més reconeixibles de Mediaset i solem veure'l en la conducció de realities o al capdavant de First Dates.

L'hem vist presentar Supervivientes i La isla de las tentaciones, entre d'altres. En molt pocs dies, estarà de nou davant de les càmeres al costat de Lara Álvarez presentant Pesadilla en el paraíso.

▶️ Vídeo del dia

A més de dedicar-se al món de la televisió, Sobera ha diversificat els seus projectes professionals en altres àrees, i avui ens centrarem en elles.

Parlem de la seva faceta com a empresari teatral i actor basc. Mirant enrere, el 1980, va crear a Bilbao el grup La Escuela i va arribar a representar diverses obres.

Carlos Sobera, un comunicador tot terreny

Pel que fa al món al cinema, per primera vegada, va sortir a la gran pantalla amb la pel·lícula Rigor mortis, producció en què compartia cartell amb La Veneno. A la televisió, Sobera va saltar a la fama a la sèrie de TelecincoAl salir de clase. A partir d'aquest paper a la icònica producció de Mediaset, li van ploure les ofertes de feina i no les ha desaprofitat.

Primer pla de Carlos Sobera.
Carlos Sobera ha deixat tothom de pedra amb les propietats que ha adquirit aquests anys. | Mediaset

Fa tot just sis anys, el 2016, Sobera va posar totes les cartes sobre la taula. El cas és que va comprar, per set milions d'euros, el Teatre Reina Victòria de Madrid a través de l'empresa Arequipa Producciones. El presentador basc va crear aquesta empresa el 2003 i la seva dona, Patricia Santamarina, s'hi va unir el 2008.

La veritat és que només dos anys després de la compra esmentada, Sobera la va vendre per nou milions i la va llogar per a la seva gestió.

El presentador basc lloga una de les cases a una famosa

Després del teatre, tant Sobera com la seva dona van invertir en maó, després de guanyar força diners a la televisió. Fa tot just un any, Sobera va comprar dos pisos en una zona propera al Paseo de la Castellana de Madrid, al costat del Santiago Bernabéu.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez ha llogat una de les propietats que el presentador basc té a Madrid | Europa Press

Aquestes propietats, de 600 m² sumades totes dues, es troben prop de la plaça de Cuzco. Fa uns dies, el diari La Razón publicava quant li havien costat aquestes dues cases. Sabem que Sobera va haver de desemborsar una bona quantitat de diners per adquirir-les.

Com és la casa on resideixen Carlos i la seva dona Patricia?

Estem parlant de 3,6 milions d'euros, o dit d'una altra manera 1,8 milions per habitatge.Casualment, un d'aquests pisos és el que Carlos Sobera ha llogat a Fabiola Martínez, l'exdona de Bertín Osborne.

Més enllà d'aquestes propietats, el presentador basc viu a un xalet a Ciudalcampo, al nord de la capital d'Espanya.

Muntatge Carlos Sobera
Patricia Santamarina i Carlos Sobera viuen en un xalet al nord de Madrid. | CatalunyaDiari

Aquí resideix al costat de la seva família i amb prou feines es coneixen detalls de la seva llar habitual, només que té una extensió aproximada de 3.000 m². De vegades, hem pogut veure'l publicar alguna foto a les xarxes socials que deixa veure la magnitud de la casa on viu amb la seva dona.

La veritat és que Sobera viu plàcidament en aquesta zona de Madrid, i és un home a qui li agrada ser a casa. Encara que, de tant en tant, el veiem assistint a algun acte pel centre de la capital d'Espanya.