Primer pla de María José Campanario

María José Campanario revela que Jesulín ha tornat a fallar en un moment crucial

María José Campanario és conscient que els gestos de Jesulín s'analitzen amb lupa

María José Campanario viu un estiu feliç i tranquil. Seria una cosa així com el refrany que diu que després de la tempesta sempre ve la calma.

El naixement d'Hugo, a principis d'estiu, va portar un enrenou descomunal al voltant de la parella formada per María José Campanario i Jesulín de Ubrique. I no precisament perquè ells ho fomentessin.

Desenes de reporters a l'hospital esperaven veure una imatge de la parella amb Hugo. Els paparazzis perseguint la família, micros intentant captar les primeres reaccions... Tot molt exagerat, com en les grans ocasions.

Primer pla de María José Campanario somrient dins d'un cotxe
María José Campanario vol passar tan desapercebuda com sigui possible | Europa Press
 

La parella va sortir de l'hospital sense ser vista i, des de llavors, no se sap res de María José. La suposada exclusiva a la revista ¡Hola! que molts vaticinaven tampoc no ha arribat. Sembla cert que el que havia de ser un dels matrimonis més mediàtics ha decidit prendre's les coses d'una altra manera i allunyar-se de la popularitat.

María José Campanario es reafirma a les seves intencions

María José Campanario vol gaudir del petit Hugo i no perdre's res dels seus primers mesos. Així doncs, és la seva prioritat estar amb el nadó, cuidar-lo i consentir-lo. Per la seva banda Jesulín també compleix estrictament els seus compromisos professionals per tornar a casa i estar amb la seva família.

A Jesulín també li satisfà molt avançar amb l'apropament a la seva filla Andrea. Se'ls ha vist diverses vegades menjar junts i anar reforçant uns llaços paternofilials que estaven força deteriorats.

No obstant això, una cosa així no es construeix d'un dia per l'altre i Jesulín no ha assistit al dia més important de la vida de la seva Andrea: el dia de la seva graduació.

Segons informen diversos mitjans, Andrea hauria convidat el seu pare a la seva graduació. Andrea ha acabat els estudis de Comunicació Audiovisual al Birmingham Metropolitan College. Es tracta d'una universitat privada anglesa en què Andrea ha tret unes qualificacions excel·lents.

Captura d'una story de Belén Esteban de la graduació d'Andrea Janeiro.
Jesulín de Ubrique no va assistir (que se sàpiga) a la graduació d'Andrea. | Instagram

 

Belén sí que hi va ser, tal com va demostrar amb una publicació a les seves xarxes socials. Jesulín, però, es va fer notar per la seva absència. Tot i la invitació que li hauria fet arribar Andrea, Belén Esteban s'ha queixat diverses vegades del cost d'aquests estudis a l'estranger, uns 20.000 euros anuals, segons fonts properes a la família.

Belén també ha explicat que els paga ella, mentre que Jesulín no ha posat res de la seva butxaca per fer front a un cost tan elevat. Com ja va dir en una mítica frase «a una filla li pagues els pits i a l'altra ni la carrera».

En la seva última aparició televisiva, Belén es va mostrar molt conciliadora i va felicitar Maria José i Jesulín per la seva recent paternitat. «M'alegro molt que estiguin feliços. Vull que ells estiguin contents i bé», va dir.

Va evitar parlar més del tema, ja que «sé que a ells no els agrada. Estic molt contenta del bebè».

Campanario, amb peus de plom davant la nova realitat

María José Campanario està feliç després que el seu marit hagi reprès el contacte amb Andrea. Tot i això, no està del tot tranquil·la, ja que Belén és col·laboradora televisiva, una cosa incompatible amb l'anonimat que ella persegueix.

▶️ Vídeo del dia

Afortunadament, Andrea Janeiro tampoc vol ser coneguda, i per això ha demanat que la deixi de banda a la televisió. Aquí hi ha un punt de trobada important amb María José i amb Jesulín, ja que tots volen començar a ser una família normal i no tenir una vida marcada per les portades.

La de Paracuellos ho respecta, sempre que no tingui alguna cosa sobre què opinar o que consideri injusta. Si és així, no dubtarà, com fa sempre, a comentar-ho a Sálvame i portar els temes familiars al terreny de la popularitat.