Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raphael.

Raphael confirma que la casa és buida perquè ella ha trobat una nova il·lusió

Raphael s'assabenta de tot el que està passant a casa de la seva nora

Raphael no sap què dir després de veure les darreres imatges de la seva nora. I és que a l'artista no li ha quedat cap altra opció que fer pública la nova il·lusió d'Amelia Bono.

Ja han passat gairebé dos mesos des que la filla del socialista José Bono i Manuel Martos van anunciar públicament la seva reconciliació. El mes de juny del 2021, aquest sòlid matrimoni va decidir prendre camins separats després de més de 14 anys d'amor.

«Seguirem junts i units tota la vida pels nostres quatre tresors, que són el més meravellós que tenim, i per tot el que han significat aquests anys junts», va dir Amelia a través de les xarxes socials.

Després de més d'un any separats, la influencer va assegurar davant dels mitjans de comunicació d'Espanya que havien decidit donar-se una nova oportunitat. «Estem molt bé i ara encara millor. Per descomptat que Manuel és l'home de la meva vida».

Ara, i després de rebre aquesta boníssima notícia, Raphael ha hagut de veure com la llar del seu fill fa setmanes que està deshabitada.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia i Manuel es donen una segona oportunitat | GTRES
 

Raphael s'assabenta de la nova il·lusió d'Amelia

Raphael està molt sorprès amb la darrera informació que li ha arribat de la seva nora. I és que, des que es va fer pública la reconciliació d'Amelia i Manuel, sembla que no es parla de res més.

No hi ha cap dubte que el matrimoni ha esdevingut la parella indiscutible de l'estiu. Des que van decidir començar de zero, aquests dos personatges públics no han deixat de mostrar el seu amor.

Fa unes quantes setmanes, tots dos es van deixar veure a les portes d'un conegut parc aquàtic de la capital, i es van dedicar diverses mostres d'amor. Ara, el fill de Raphael i la influencer estan passant uns dies en família a les paradisíaques platges d'Eivissa.

Gràcies a les xarxes socials d'Amelia, hem pogut ser testimonis de tots els plans que han fet en família. I és que no només han pogut gaudir del mar, del sol i de la gastronomia de la zona, sinó que, a més, la socialité ha tingut temps per a un dels seus hobbies: la navegació.

Durant tots aquests dies, la filla de José Bono i el seu marit han llogat un vaixell i s'han endinsat a les aigües del Mediterrani, on han immortalitzat la bellesa de la zona.

La nora de Raphael ha aprofitat l'ocasió per compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram una selfie mentre prenien el sol a la coberta d'aquest veler.

Story d'Amelia Bono en un vaixell
Amelia Bono comparteix les vacances en família a Instagram | CatalunyaDiari

 

Unes vacances de somni

No hi ha cap dubte que, per a Raphael, aquestes vacances d'estiu són les millors dels últims anys. L'artista està molt content que, per fi, el seu fill hagi recuperat la seva família.

I és que, fa unes setmanes, va sortir a la llum que, tant el de Linares com Natalia Figueroa, ho van passar molt malament quan es van assabentar de la separació de Manuel Martos i Amelia Bono.

«Va ser un cop dur per a ella perquè mai no s'ho va pensar. Els veia molt bé amb els seus quatre fills i es va endur un gran disgust. Va estar molt trist. Raphael també, però ell ho ha portat d'una altra manera».

Manuel Martos i Amelia Bono a la platja
Manuel Martos i Amelia Bono recuperant el temps perdut a Eivissa | GTRES
 

«A més, és que ella i Amelia són íntimes, com mare i filla. De vegades, parla més Amelia amb Natalia que la mateixa Natalia amb el seu fill», va confessar al diari El Español una persona molt propera al matrimoni acabat de reconciliar.

Però ara sembla que tot aquest infern ja forma part del passat, i Raphael i l'aristòcrata han pogut gaudir junts d'unes vacances relaxants i luxoses a les platges d'Eivissa.

Fa un parell de setmanes, la mare de Manuel Martos va viatjar fins a l'illa Pitiüsa per passar uns dies amb els seus nets.