Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Christian Gálvez

Christian Gálvez recorda el que ha perdut en l'aniversari més dolorós

Christian Gálvez fa front a una de les dates més dures

Christian Gálvez feia front a una de les dates assenyalades al seu calendari. Una data especial que li haurà remogut molts sentiments. El set d'agost passat, el que va ser presentador de Pasapalabra, hagués celebrat els seus 12 anys de casat amb Almudena Cid.

Un dia que hagués celebrat de manera completament diferent si no fos perquè el seu matrimoni ha acabat de la pitjor de les maneres. Tot i que la seva història d'amor podria ser un guió de pel·lícula, finalment, es va convertir en un malson.

Christian Gálvez fa front al seu pitjor dia

Christian Gálvez i Almudena Cid es van veure per primera vegada al plató de Pasapalabra. El seu va ser amor a primera vista i, des de llavors, van decidir no separar-se. El 2010 van decidir segellar el seu amor passant per l'altar i, a partir d'aquí, cada set d'agost era motiu de celebració.

De fet, l'última foto que va pujar la gimnasta commemorant aquell dia va ser fa un any, quan el matrimoni ja tenia els dies comptats. Va ser la darrera foto que va pujar Almudena dels dos junts, ja que cinc mesos després tot se n'aniria en orris.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid posant somrient a un photocall
Christian Gálvez hauria fet 12 anys de casat amb Almudena Cid aquest passat 7 d'agost | EUROPA PRESS
 

Ara, que haguessin celebrat els 12 anys de matrimoni, no poden estar més distanciats. Ja no hi ha motius de celebració a les xarxes socials de cap dels dos i les publicacions són molt diferents.

Mentre Christian ha refet la seva vida en un temps rècord, Almudena ha necessitat una mica més de temps per recuperar-se del cop. Cosa que, finalment, ha aconseguit, a jutjar per les seves últimes publicacions, on se la veu molt feliç.

De fet, es troba gaudint de les vacances més relaxada que mai. «Fa tres anys que no tenia vacances a l'agost, crec que vaig començar bé el mes», publicava amb una instantània a la platja.

La gimnasta ha decidit viatjar fins a Itàlia per desconnectar de tot i deixar enrere els últims mesos. El que es desconeix és si l'haurà acompanyat Gerardo Berodia, l'exfutbolista amb qui se la relaciona des de fa dies. Però el que està clar és que ha recuperat el somriure i està disposada a tornar a ser feliç.

Christian Gálvez s'oblida del seu aniversari amb el seu nou amor

Christian Gálvez tampoc s'ha quedat enrere a la data del que seria el seu 12è aniversari de noces. Mentre la seva ex gaudeix de les vacances, el presentador fa el mateix fent un homenatge a la terra de la seva xicota, Patricia Pardo.

Muntatge de Patricia Pardo amb Christian Gálvez
Christian Gálvez s'oblida d'Almudena Cid refent la seva vida amb Patricia Pardo | CatalunyaDiari

 

Tan bon punt es va conèixer la ruptura matrimonial, el madrileny va refer la seva vida amb la substituta d'Ana Rosa. Una parella sorpresa que ningú s'esperava i que va causar gran furor als passadissos de Telecinco.

Ara, amb les ferides curades i el divorci signat, ja no hi ha motiu per recordar el passat amb la gimnasta. De fet, fa unes setmanes, el presentador va vendre la casa de Boadilla del Monte, lloc que va ser testimoni dels darrers anys del matrimoni. Un moviment per part del madrileny amb què posava punt final a la seva història amb Almudena.

El presentador no pot estar més feliç i il·lusionat amb Patricia, amb qui se l'ha vist més d'una vegada gaudint d'agradables passejades. Fa uns dies, Christian compartia amb els seus seguidors una instantània de la Catedral de Santiago.

«Un dels meus llocs favorits del planeta. Pasiño a Pasiño faise o camiño», afegia al costat de la fotografia. Curiosament, la mateixa frase que va publicar quan va confirmar la relació amb la presentadora d'Ana Rosa.

Tant Christian com Almudena han girat full i han optat per posar terra pel mig per afrontar la data que va marcar les seves vides.