Primer pla de David Bustamante.

David Bustamante confirma el rumor sobre el curiós estat de Paula Echevarría

David Bustamante s'assabenta del que ha organitzat la seva exdona

No hi ha cap dubte que David Bustamante està vivint una molt bona època a la seva vida. I és que es pot dir que el cantant presumeix d'una consolidada relació amb Yana Olina, a qui va conèixer el 2018 al programa Bailando con las estrellas.

Immediatament, l'espurna de l'amor va sorgir entre tots dos i des de llavors no s'han pogut separar. D'altra banda, el músic està feliç perquè la seva carrera professional va de meravella. De fet, aquest estiu està tenint moltes oportunitats de fer concerts per diferents llocs d'arreu d'Espanya.

A més, a banda del seu festeig, David Bustamante tampoc no es pot queixar respecte a la seva vida personal. I és que l'artista també pot dir en veu alta que manté una relació excel·lent amb la seva exdona i mare de la seva única filla, Paula Echevarría.

Justament, aquesta setmana, el càntabre ha estat testimoni que l'actriu ha estat celebrant l'arribada dels seus 45 anys.

▶️ Vídeo del dia

Imatge de David Bustamante i Paula Echevarría.
David Bustamante ha vist que la seva ex ha celebrat la seva festa d'aniversari sense ell. | GTRES

David Bustamante ha vist que la seva exdona ha fet una festassa sense ell

El 7 d'agost, l'exparella de David Bustamante va fer 45 anys. Però no es va conformar a quedar-se a casa amb els seus i l'actriu va voler organitzar una gran festa al costat dels seus éssers estimats.

Això sí, ho va fer a la ciutat de Marbella, aprofitant que es trobava de vacances amb el seu xicot, Miguel Torres. A més, com era d'esperar, la destacada cerimònia va tenir lloc en un dels esdeveniments més luxosos dels darrers temps.

Així és, ens referim al Festival de Starlite, que ha esdevingut el lloc idoni dels famosos per gaudir d'una vetllada màgica d'estiu. De fet, no ha estat l'única celebrity que ha optat per celebrar el seu aniversari allà.

La mateixa Carmen Lomana, fa uns dies, també va rebre l'arribada dels seus 74 anys al festival malagueny, una celebració de la qual també va ser partícip l'actriu.

Així mateix, l'exdona de David Bustamante no només ha pogut gaudir de les amistats de què estava envoltada, sinó també d'escoltar música en directe.

Carla Pereyra, Poty Castillo i Marta Carriedo són algunes de les cares conegudes que han assistit a l'aniversari de l'ex de Bustamante. Amb aquestes persones i un altre grapat més, l'actriu s'ho ha passat bomba a la seva festa.

Un esdeveniment que va durar fins a altes hores de la matinada. I és que no cada dia se celebren 45 anys. Per això la model ha volgut que, aquest any, el seu aniversari sigui inoblidable.

En un punt de la nit, va arribar l'esperat moment de bufar les espelmes. D'aquesta manera, la mare de Daniella Bustamante va aprofitar per demanar un desig que s'ha estimat més mantenir en secret.

Sens dubte, la festa va ser tot un èxit i van ser moments molt feliços per a la model. Això sí, com no podia ser d'altra manera, no només la cerimònia va destacar perquè va anar vent en popa, sinó també per l'estilisme que va marcar Echevarría.

Tothom coneix a la perfecció que l'actriu allà on trepitgi sempre enlluerna amb els seus looks. En aquesta ocasió, ha optat per un elegant vestit blanc, l'última tendència, que, sens dubte, ha provocat que rellueixi, encara més, el bru de la seva pell.

Miguel Torres, un dels pilars de Paula Echevarría

Sens dubte, per a Paula Echevarría va ser una nit summament especial. D'altra banda, entre totes les felicitacions, la que més ha sorprès ha estat, sobretot, la de la seva parella Miguel Torres.

L'exfutbolista ha volgut felicitar la mare del seu fill i, per això, li ha dedicat un text molt emotiu. «Feliç aniversari amor meu, @pau_eche! Ets l'alegria de la nostra vida i, per descomptat, la millor mare que podríem tenir. Avui i sempre et mereixes tot el millor per l'especial que ets amb tots els que et coneixem», escrivia.

Paula Echevarría i Miguel Torres
Miguel Torres i Paula Echevarría més enamorats que mai | Europa Press

A aquest comentari, se li sumaven moltes felicitacions de famosos com Toni Acosta, Roberto Jiménez i Iker Casillas. No obstant això, no hi va haver ni rastre de David Bustamante, que no va voler dedicar-li un missatge públicament a la seva ex. Encara que no hi ha cap dubte que al cantant no li ha passat per alt felicitar la mare de la seva filla de forma privada.