Primer pla d'Olga Moreno

Lola, la filla d'Olga Moreno, impactada amb la dona per la qual ha canviat el seu pare

Olga Moreno està gaudint d'unes vacances inoblidables amb una persona molt especial

Olga Moreno i Marta López estan més unides que mai i presumeixen de la seva amistat a les xarxes. Totes dues es van conèixer durant el seu pas per Supervivientes i, des de llavors, són inseparables.

Tot i que van haver d'afrontar molts rumors i crítiques que pretenien trencar la seva relació d'amistat, acaben de demostrar que res no pot separar el que va néixer a les platges hondurenyes. López s'ha convertit en la millor confident d'Olga, que també l'ajuda a superar la ruptura amb Antonio David.

Olga Moreno
Olga Moreno torna a gaudir de la vida després del divorci. | Europa Press
 

De fet, Marta sempre ha estat al costat de la seva amiga i no ha parlat mai als platós de televisió d'ella, respectant la seva petició d'allunyar-se del focus mediàtic.

Tot i els mesos tan complicats que ha passat l'empresària, sembla que de mica en mica ha aconseguit recuperar el somriure. Un somriure que té molt clar que res ni ningú podrà prendre-li ara que és una dona lliure i pretén refer la seva vida completament.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un 'storie' d'Olga Moreno amb Marta López
Captura d'Olga Moreno i Marta López en una platja de Formentera. | CatalunyaDiari
 

Marta s'ha convertit en aquesta amiga imprescindible que Olga necessita més que mai per curar les seves ferides, sobretot ara que s'ha distanciat de Rocío Flores.

Totes dues s'han deixat veure navegant en un iot luxós pel Mediterrani, a més d'allotjar-se en una impressionant casa rural a Formentera.

«Can Cardona té cinc habitacions amb capacitat per a fins a 12 persones amb bany i terrassa. Més de 400 m² amb accés privat a la platja Migjorn», es pot llegir a la web de les instal·lacions.

És a dir, una destinació d'allò més luxosa on les exsupervivents han aprofitat per relaxar-se al màxim.

Olga Moreno gaudeix de l'estiu després de la separació

D'altra banda, mentre l'ex d'Antonio David està cada cop més unida a la col·laboradora de Sálvame, sembla que una altra de les seves amistats s'ha trencat per sempre.

Ens referim a Ana Luque, qui assegurava sentir-se decebuda amb Olga per no haver-li donat suport durant el seu pas per l'actual edició de Supervivientes. Com ella va fer quan li tocava defensar la sevillana des del plató.

La seva relació està completament trencada i no sembla que l'enemiga número u de Rociíto tingui intenció de fer res.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un 'storie' d'Olga Moreno de vacances
Olga Moreno i Marta López durant les seves vacances. | CatalunyaDiari
 

«Si s'hagués fet una mica més, segurament amb el seu suport, perquè ella és molt estimada a Espanya, doncs...», es lamenta Luque a la televisió, sense entendre la reacció de la seva amiga.

«Les coses ara mateix estan en stand by, no tenim una comunicació fluida», explicava sobre això. «He anat a l'illa per ser Ana Luque, no pas per ser amiga d'Olga», sentenciava.

Del que no hi ha cap mena de dubte és que Olga no vol més problemes a la seva vida i ha girat full.

Discussió a 'Sálvame' entre Marta López i Rocío Carrasco
Captura de la discussió entre Marta López i Rocío Carrasco a 'Sálvame'. | Mediaset
 

«T'asseguro que, en aquests moments, em sento molt feliç. Com que ho he passat tan malament tot aquest temps, m'alegro de veure'm ara com estic», confessava fa poc.

Una cosa que, segurament, farà molt feliç tant la petita Lola com David Flores, a qui continua considerant el seu fill.

Tot i que la ruptura amb Antonio David i la seva nova parella, Marta Riesco, provocaven cert distanciament amb Rocío Flores, l'empresària deixa clar que no vol saber res del tema.

De fet, ni tan sols tolera escoltar els seus noms. «No hem parlat d'aquest tema. Som a l'estiu, ja hi haurà temps més endavant», al·legava respecte a la intenció del seu ex de passar novament per l'altar.

«Que vingui i m'ho digui. Actuarem en conseqüència, no hi haurà cap problema», advertia Olga al pare de la seva filla.