Ana María Aldón

Ana María Aldón posa cara a la dona que l'ha traït explicant el seu pla

Ana María Aldón està vivint una situació molt delicada

Ana María Aldón és una de les protagonistes indiscutibles de la premsa rosa al nostre país. El motiu és que la complicada situació sentimental amb el seu marit, Ortega Cano, està fent parlar molt. I és que sembla que l'anunci de la separació és imminent.

Però,  mentre aquesta notícia arriba, ara s'ha revelat una informació important. La gaditana s'haurà sentit traïda en descobrir que una persona ha revelat per què el seu matrimoni va començar a trontollar. Va ser per culpa d'una dona.

Ana María Aldón i la informació que li va fer obrir els ulls

La dissenyadora ha confessat públicament diverses vegades que la seva relació amb el torero s'ha anat deteriorant per diverses raons. Dues d'aquestes són la negativa del torero respecte a fer qualsevol pla i el fet que considera que ell no li ha donat el lloc que es mereix.

Tot i això, aquests dies s'ha revelat que Ana ha tingut una altra raó de pes per començar a allunyar-se del torero. En concret, ha estat a Socialité on s'ha revelat què va passar perquè tingués lloc aquest distanciament. L'encarregada de fer-ho no ha estat altra que Isabel Ávila, l'ex d'Antonio David.

Aquesta font ha relatat: «Fa uns deu mesos hi ha una famosa que passa a Aldón una informació que li fa replantejar-se el seu matrimoni. Tot això es produeix el 23 d'octubre de 2021». Així mateix ha afegit: «Ella es creu aquesta informació tan aviat com la hi dona i des de llavors obre els ulls i mira d'una altra manera Ortega Cano. És llavors quan comencen a quadrar moltes coses».

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ana María Aldón es va assabentar d'una informació del seu marit que va fer-li obrir els ulls | GTRES

Pel que sembla, conèixer aquestes dades va ser el que necessitava la gaditana per canviar el xip.  Per aquest motiu, va decidir sortir i aclarir-se. Ho va fer acceptant la proposta d'uns companys de Viva la vida d'acompanyar-los, ja que tenia ganes d'«oblidar-se de tot i divertir-se».

Després de fer-se pública la notícia de per què va canviar la relació de la parella, se li ha preguntat al torero. La premsa l'ha interceptat al carrer mentre passejava amb el seu gos, però ell ha preferit mantenir-se en silenci. No ha volgut respondre cap qüestió relacionada amb el seu matrimoni.

D'aquesta manera, el de Cartagena ha tornat a fer palès que no vol donar més protagonisme a la seva relació a través dels mitjans. Precisament per això hauria rebutjat una oferta de 70 000 € que li ha fet una revista per concedir una entrevista. Tot i això, qui es rumoreja que sí que ha acceptat una d'uns 50 000 € és la seva dona, amb la qual confirmaria el divorci.

▶️ Vídeo del dia

Ana María Aldón i les dones que la separen del marit

La mare de Gema Aldón és conscient que la dona que li va donar aquesta informació ha 'contribuït' que es distanciï del torero. Però no ha estat l'única, n'hi ha d'altres que d'una manera o altra també hi han tingut a veure. Ens estem referint a Gloria Camila, la filla d'Ortega Cano, i a Marina, l'assistent del torero, per la mala relació que tenen.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
Ana María Aldón ha vist que diverses dones la separen del torero per múltiples raons | GTRES

Això sí, sembla que n'hi hauria alguna més. Segons Kiko Jiménez, hi ha una dona que s'ha convertit en un gran suport pel torero. Aquesta, d'entre 40 i 65 anys i el nom de la qual té les inicials PB, «parla més amb ell que la seva pròpia dona».

«Amb ella es desfoga, li explica les penes, alegries, queden, comparteixen temps lliure. És una persona que fa passar l'estona de manera més amena. És de Madrid, té una professió pública i es coneixen des de fa molts anys».