Primer pla de Belén Esteban

Belén Esteban confessa la dinerada que s'ha gastat amb els estudis d'Andreíta

Belén ja no amaga la desorbitada quantitat que n'ha pagat per la carrera

Belén Esteban sempre ho ha donat tot per la seva filla, mentre que el seu pare ha pecat de certa deixadesa amb ella. La madrilenya, conscient que Jesulín no ha volgut saber res de la noia en molts aspectes, ha tirat endavant. Mai no ha decebut la seva filla.

Fa uns dies, vam saber per mitjà de Belén Esteban que la jove s'havia graduat en Comunicació Audiovisual per un prestigiós centre del Regne Unit. Belén estava molt feliç pel que havia aconseguit la seva filla de 23 anys. Ella anava vestida amb la característica toga i un birret, celebrava per fi aquella carrera que tant anhelava finalitzar.

Belén Esteban s'ha fet càrrec de tota la matrícula de la universitat

A la primogènita de Jesulín li encanten els mitjans audiovisuals. Ara, que ha acabat d'estudiar, espera trobar feina com més aviat millor, sigui a prop de Belén o en un altre grup de comunicació.

A la graduació no hi van assistir Jesulín de Ubrique ni María José Campanario, cosa que va entristir molt la jove. Tanmateix, no ha d'entelar el que ha aconseguit la filla de la tertuliana de Sálvame.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro confirma què ha fet Belén Esteban. | Catalunya Diari

Dies més tard de la seva graduació, hem sabut una dada important a través del diari La Razón: el dineral que s'hauria estalviat el torero d'Ubrique als estudis d'Andrea a la ciutat de Birmingham.

En aquest cas, ha estat Belén Esteban la que ha fet el desemborsament total per pagar aquests estudis a la seva filla. Gràcies a una font molt propera a Belén hem sabut la quantitat a què ha hagut de fer front perquè avui dia la seva filla hagi aconseguit els seus èxits acadèmics.

La dinerada que ha hagut de pagar Belén pels estudis

Tot i això, una font molt propera a la madrilenya revela que «s'ha estat estalviant més de 20.000 euros a l'any. Parlem de la matrícula i de la resta de despeses que genera la carrera acadèmica d'Andrea a Anglaterra. En aquest aspecte, és Belén qui s'ha fet càrrec de tot i n'està orgullosa perquè Andrea ha tret unes notes magnífiques, de matrícula d'honor».

Andrea ha estudiat la carrera de Comunicació Audiovisual al prestigiós centre Birmingham Metropolitan College. Parlem d'un dels més exclusius del país. Segons algun dels seus professors, «és una alumna excel·lent, estudiosa, intel·ligent, que treballa molt bé en equip».

Muntatge fotogràfic d'un 'storie' d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban ha pagat tota la carrera de la seva filla Andrea i sabem quant s'hi ha gastat. | Catalunya Diari

«Una noia molt propera, bona companya i no li agrada discutir»

José M., algú que va estar al mateix centre que ella, la descriu com «una noia molt propera. Una bona companya i no li agraden les gresques ni discussions. Crec que té un xicot anglès, un noi que l'esperava a la porta de la universitat en acabar les classes i, que sapiguem, feia una vida molt discreta…».

Andrea sap com és el seu pare i l'ha de voler així, malgrat els seus menyspreus. Per exemple, la descortesia de no anar a la graduació de la jove. Això sí, sabem que manté una relació força fluida, però per telèfon.

L'únic que vol Andrea és continuar construint una relació millor amb el torero d'Ubrique. Així, espera que algun dia aquest li donarà la mateixa importància a ella que als altres tres fills. Fins i tot, Belén vol que aquesta relació de pare-filla millori amb el pas del temps i ja ha deixat enrere les guerres amb el seu ex.

▶️ Vídeo del dia