Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ivonne Reyes

Ivonne Reyes, preocupada per l'estranya visita que ha fet el pare real del seu fill

Ivonne Reyes no s'esperava que succeís això

Ivonne Reyes no ha pogut evitar preocupar-se pel pare del seu fill. Les últimes imatges de Pepe Navarro han deixat al descobert quin és el seu estat actual després del seu darrer cop legal.

Fa unes setmanes, el presentador d'Esta noche cruzamos el Mississippi va decidir prendre mesurescontra la mare d'Alejandro Reyes. El comunicador no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'anar als tribunals per interposar una denúncia contra la veneçolana.

Segons va al·legar el mateix demandant, Ivonne Reyes havia vulnerat el seu dret a l'honor en una de les últimes entrevistes a Lecturas.

En aquell moment, Pepe Navarro va sol·licitar al jutge encarregat del seu cas que la model i l'esmentada revista l'indemnitzessin amb la quantitat de 60.000 per atemptar contra el seu honor, però les coses no van sortir com ell esperava.

A principis del 2021, la Justícia es va pronunciar en contra. No obstant això, lluny d'acceptar la derrota, va optar per recórrer la sentència davant de l'Audiència Provincial. Fa uns dies, els mitjans de comunicació del nostre país es van fer ressò de la decisió que havia pres el jutge.

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Ivonne Reyes i Pepe Navarro no signen cap treva. | Telecinco

Tal com va anunciar fa uns dies El Español, en exclusiva, el presentador ha tornat a perdre davant el seu rival número u. Ara, i després de tota aquesta polèmica, Ivonne Reyes s'ha quedat impactada després de veure la darrera imatge que ha transcendit de Navarro. Tot apunta que el presentador ha hagut de fer una visita a urgències.

Ivonne Reyes es queda sense paraules

Ivonne Reyes no sap què dir després de veure les últimes imatges de Pepe Navarro. Després del cop legal que s'ha endut, aquest mític presentador de televisió ha decidit fer les maletes per començar les vacances d'estiu.

El pare d'Alejandro Reyes ha posat rumb a Eivissa, on ha pogut gaudir del sol, les platges i la gastronomia de la zona. En una de les seves sortides per l'illa Pitiusa, diversos reporters gràfics han aconseguit captar el televisiu sortint d'un conegut restaurant per fer una passejada amb llanxa. 

Tanmateix, el que més ha cridat l'atenció dels paparazzi ha estat allò que l'ex d'Ivonne Reyes portava en un dels canells. Pepe Navarro ha pogut estar ingressat o anar a urgències les últimes hores, ja que, en un dels seus braços, encara portava posada la polsera de l'hospital. A més, portava una bossa de medicaments.

Tot apunta que el periodista ha patit algun problema de salut, tot i que encara no ha transcendit res sobre el nou revés que ha patit aquest mític conductor de programes.

Primer pla de Pepe Navarro.
Pepe Navarro pot haver estat ingressat. | GTRES

Ivonne Reyes es pronuncia després de la seva victòria

La guerra entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro sembla que no s'acabarà mai. Malgrat que la Justícia ha sentenciat a favor de la model, al presentador encara li queda una carta per jugar.

Segons ha assegurat El Español, el pare d'Alejandro encara pot tornar a recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem, tot i que de moment ha estat condemnat a pagar les despeses, tant al seu advocat com al defensor de la veneçolana.

Aquest no és l'únic front obert que té Ivonne Reyes. El 6 de juny del 2022, la veneçolana va perdre la batalla contra el seu enemic número u després de denunciar-lo després de sentir-se «controlada i perseguida» per ell.

Tot i la seva derrota, l'actriu no s'ha donat per vençuda i amb el seu advocat han decidit recórrer la sentència. «Estic tranquil·la perquè jo no he dit mentides. Diguin el que diguin, des del principi fins al dia d'avui, fins que em mori, continuarà sent el mateix i, després, si n'hi ha un després, continuarà sent el mateix».