Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa

El plató de 'Sálvame' no dona crèdit: ven casa seva i es fa el milionari

'Sálvame' està perplex pel negoci del seu col·laborador

Sálvame ha aconseguit que els seus col·laboradors no només siguin professionals de la premsa rosa, sinó també protagonistes. I això és el que ha fet que un es trobi ara al focus mediàtic. El motiu concret és que té un negoci entre mans que el farà milionari.

Ens estem referint a Kiko Jiménez, que s'embutxacarà la barbaritat d'un milió d'euros. Una quantitat que rebrà en aconseguir 'desfer-se' de la seva espectacular llar, que acaba de posar a la venda.

Primer pla de Kiko Jiménez somrient
Sálvame ja coneix les intencions de Kiko Jiménez | Telecinco

Sálvame al·lucina amb el negoci de Kiko Jiménez

El programa de les tardes de Telecincoté Jiménez com a integrant de l'equip, en què destaca per no tenir pèls a la llengua. I, també, perquè està donant contínuament informació sobre la família de la seva ex-xicota, Gloria Camila.

Tot i això, Sálvame ha vist que Jiménez ha adquirit protagonisme mediàtic per un altre motiu. En concret, perquè, per sorpresa, ha posat a la venda casa seva. Diem per sorpresa perquè va ser el passat mes de maig quan la va ensenyar públicament a Lecturas i va deixar de manifest que era el seu «gran projecte».

Il·lusionat i feliç per haver pogut aconseguir aquest habitatge, que li havia costat «500.000 € sense hipoteca», és com es mostrava aleshores. Ara, però, ha decidit vendre-la pel doble, per un milió d'euros. Venda que si aconsegueix fer efectiva li suposarà no només fer un negoci 'rodó', sinó convertir-se en milionari.

Llavors, en aquest cas potser li han pogut més els diners que l'alegria i la satisfacció que sentia per aquesta llar. Una llar que compartia amb la seva actual parella, Sofía Suescun.

Sálvame descobreix les característiques de l'habitatge en venda

L'espai de Mediasetno ha explicat per què Kiko ha decidit fer aquest pas, però segur que ho farà per interès dels espectadors. Mentre l'explicació arriba, els seguidors de Telecincoja han pogut conèixer com és l'esmentada residència, que es troba a la venda a Idealista.

Se sap que és una finca de luxe situada a uns 40 quilòmetres de Madrid, concretament, a una urbanització privada de la localitat de Valdemorillo. Per això compte amb seguretat privada, conserge i tota una àmplia gamma de serveis al voltant, com ara superfícies comercials i establiments d'hostaleria.

▶️ Vídeo del dia

Se situa en una parcel·la de 1.200 metres quadrats, encara que la casa en si és d'uns 330 m². Té tres habitacions, cuina moblada amb illa, dos banys realitzats amb detalls en marbre, saló, menjador i, fins i tot, un enorme vestidor.

Sense oblidar que també disposa d'una terrassa molt gran, on hi ha piscina i solàrium. Cal destacar que la cambra principal és en suite i té 70 metres quadrats.

Muntatge fotogràfic de la casa de Kiko Jiménez
Sálvame sap que la casa de Kiko Jiménez és espectacular | Catalunya Diari

Però això no ho és tot. De la propietat de Kiko Jiménez, que ell va construir des de zero, també en destaca el fet que afavoreix l'estalvi energètic. I és que està dotada, entre altres coses, amb materials que aposten per aquell i amb panells solars capaços de «generar 8 kW cada hora».

A grans trets, aquestes són les peculiaritats que s'han revelat d'aquest immoble que es ven per un milió d'euros. Qui decideixi adquirir-ho ha de saber que tindrà com a veïns a figures molt conegudes d'aquest país. Ens estem referint al periodista Pedro Piqueras, a la cantant Rozalén i, fins i tot, a un dels fills de José María Aznar.