Primer pla de Gloria Camila amb el rostre seriós

L'enxampada de Gloria Camila amb un famós de Telecinco, surten a la llum els missatges

Els missatges que demostren el muntatge han sortit a la llum

Gloria Camila Ortega cotitza a l'alça al mercat televisiu del moment. La filla d'Ortega Cano ha jugat molt bé les seves cartes i està traient un gran rèdit de la salvatge crisi familiar que es viu a casa seva. Ja va demostrar bon ull en fitxar com a col·laboradora televisiva al programa de Sonsoles Ónega.

La seva carrera com a actriu mai no ha acabat d'enlairar-se i està en punt mort, com s'esperava. Tampoc no és un personatge que brilli per la seva oratòria o per res en especial, per la qual cosa, la televisió pot ser un bon refugi.

A Telecinco, ser parent d'alguna de les sagues que protagonitzen la crònica social és garantia de bon sou i acomodament als platós. Resulta més econòmic tenir aquests personatges en nòmina que no pas anar-los pagant per aparicions esporàdiques. Així, tot queda a Telecinco i els 'fulletons' es retroalimenten indefinidament.

El fet de ser un dels personatges del moment, provoca que tothom s'hi vulgui acostar per guanyar popularitat. És el que ha passat amb els missatges que ha rebut Gloria Camila d'un famós (i aspirant a continuar-ho sent) de Telecinco.

Gloria Camila Ortega
Les mentides posen Gloria Camila de molt mal humor. | EUROPA PRESS

Els missatges que demostren les intencions de Gloria Camila

Ha estat Gloria Camila qui ha revelat el que s'estava forjant. En el seu moment, va deixar el seu compte de Twitter, ja que considera «que és una xarxa social en què no hi ha límits a l'hora de debatre o opinar sobre algú o alguna cosa».

Ara, una amiga l'ha alertada dels missatges que hi circulen i que expliquen la veritat. Un jove anomenat David qüestionava la presència de la filla d'Ortega Cano al nou reality de Telecinco. Juntament amb un altre usuari, fan broma sobre el nom de la colombiana, anomenant-la «Gloria Renyina».

Doncs bé, investigant una mica més, Gloria Camila veu que el tal David és, en realitat, David Colchero, el concursant de Secret Story. Segons sembla, i segons revela ella mateixa, David fa temps que intenta acostar-se a Gloria.

Així doncs, ha tret a la llum els missatges privats d'Instagram en què Colchero la segueix i intenta contactar-hi per diverses vies i amb diferents excuses.

Foto de David Colchero, concursant de 'Secret Story'.
Gloria Camila ha descobert les intencions de David Colchero. | Mediaset

Amb comentaris com ara «quina xavala més guapa, noiet» o «que gran», David intenta captar l'atenció de Gloria i entaular-hi així contacte. A més, interactua freqüentment amb les històries que publica la jove, donant-li consells sobre com arreglar el telèfon o demanant-li fotos boniques.

Gloria Camila no ha respost en cap cas a David i, per això, queda clar que les seves intencions amb ell no existeixen, en cap sentit.

El gir que desconcerta Gloria Camila

Davant aquesta allau de simpatia i mostres d'interès, Gloria no entén les crítiques de Colchero ara que ella entrarà al reality. Per això, li pregunta: «Quina importància tinc a la teva vida per posar i escriure tuits negatius sobre mi? En quin moment et comences a adonar que et faig mandra? Quan no obtens resposta, quan no et llegeixo o quan no et segueixo de tornada?»

Gloria Camila intenta prendre-s'ho amb humor. Tot i això, se sap que porta força malament les crítiques i no és conscient que fent això li està donant ales al jove. «Si algú et fa mandra, no li llences ni la canya, ni la segueixes, ni res de res».

En un moment en què s'està acabant de tancar el càsting per a Pesadilla en el paraíso, potser seria Colchero una bona opció perquè hi entrés. D'aquesta manera, podria aclarir les seves veritables intencions amb la Glòria i… Qui sap?

▶️ Vídeo del dia