Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Sofia i Letícia a un acte benèfic

Les condicions de Letícia per perdonar a la seva sogra no són les que ella esperava

La reina Letícia i Sofia es posen d'acord durant les vacances

La reina Letícia ha posat punt final als actes oficials que la van portar fins a Mallorca. Tot i això, va decidir quedar-se uns dies més per gaudir de l'illa i d'uns dies de descans. Durant aquestes jornades, va sorprendre veure la reina en companyia de la sogra, amb qui va compartir confidències.

A més, la família al complet va gaudir d'un sopar agradable amb la princesa Irene de Grècia. Una vetllada que es va repetir el darrer diumenge, però, en aquesta ocasió, sense la companyia de la Felip VI i la princesa Irene. Així doncs, Letícia i les seves dues filles, van compartir sopar amb na Sofia i van demostrar la seva excel·lent relació.

Letícia signa la pau amb la sogra, la reina Sofia

Letícia i na Sofia han estat les autèntiques protagonistes de la visita dels monarques a Mallorca. Sembla que no hi ha rastre del distanciament que va deixar en evidència que la relació entre nora i sogra no era del tot bona.

Molts recordaran la Setmana Santa del 2018 quan totes dues van protagonitzar un desacord a la Catedral de Palma. Unes mirades i uns gestos que evidenciaven la tensa relació familiar que es respirava a Zarzuela.

El rei Felip VI, la reina Letícia i la reina emèrita caminant
La reina Letícia es va deixar veure acompanyada per la seva sogra. | GTRES

Ara, quatre anys després, sembla que la relació entre la dona i la mare de Felip VI està millor que mai. Almenys, és el que es va veure després de la visita dels monarques a Mallorca, on van gaudir d'uns dies en família.

Abans que la Família Reial comenci les vacances íntimes, han decidit compartir moments amb la reina Sofia. Feliç i somrient, s'ha pogut veure l'emèrita amb les seves netes, la princesa Elionor i la infanta Sofia, i la seva nora.

Totes quatre van decidir passar una nit de noies sopant en un conegut restaurant de l'illa i allargant la vetllada fins a les 12 de la nit. Després, un passeig per les parades del passeig de Sagrera de Palma va completar una nit carregada de confidències.

Una estampa molt diferent d'aquella que van oferir el 2018 després del desacord durant la Setmana Santa. En aquella ocasió, semblava que van forçar la situació i era evident que encara no havien lligat caps. Ara, Letícia somriu mentre passeja del braç de la sogra, amb qui sembla haver arribat a un acord de no-agressió.

Letícia i l'origen del distanciament

Letícia sempre ha estat una dona de caràcter i amb idees clares. Quan va començar el seu romanç amb Felip, la relació amb la sogra era excel·lent. Tanmateix, no va ser així amb Joan Carles, qui va veure a la seva nora com al motiu d'un canvi en la reialesa que no li agradaria.

La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia durant les vacances a Mallorca
La reina Letícia, l'emèrita Sofia, la princesa Elionor i la infanta Sofia de vacances a Mallorca | Europa Press

Na Sofia es va convertir en la confident i amiga de la dona del seu fill i era habitual veure-les gaudint de la seva companyia. Letícia considerava la seva sogra com l'exemple a seguir per ser una bona reina i aquesta li va ensenyar el camí.

Tot i això, els problemes de la Casa Reial van començar a fer efecte en la relació. El cas Noós i la implicació de la infanta Cristina va ser l'avantsala d'allò que havia de venir. Sofia es va bolcar a ajudar la seva filla mentre que la reina es negava a coincidir amb el matrimoni.

L'emèrita lluitava per mantenir la família unida, però els reis es negaven en rotund a posar-hi públicament. Tampoc van ajudar les polèmiques de Joan Carles I i les suposades relacions extramatrimonials. A poc a poc, el distanciament va ser més que evident tant amb la reina Sofia com amb les filles, les infantes Elena i Cristina.

Ara, sembla que, per fi, han lligat caps i han tornat a mostrar el seu afecte en públic. És possible que l'exili de l'emèrit hagi ajudat a tenir una bona relació. Recordem que la seva dona es va negar a veure'l després de tornar d'Abu Dhabi, cosa que va compartir amb Letícia, qui tampoc es va reunir amb el sogre.