Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julio Iglesias

Julio Iglesias i Miranda revelen que el seu fill ha marxat de casa perquè no pot més

Julio i Miranda tornen a Espanya a l'estiu

Julio Iglesias va tornar a Espanya, la seva terra, per passar unes setmanes d'estiu a la seva mansió de la Costa del Sol. Allà ha gaudit del sol i la calma de la seva pàtria, aquesta que va deixar ja fa anys per instal·lar-se a l'altra banda de l'Atlàntic .

Torna de tant en tant, però cada cop conserva menys amics que l'aprecien veritablement, més enllà de ser l'estrella musical que és. Aquest mes d'agost, qui també és a Espanya, és Miranda, la dona de Julio.

Ella, juntament amb els seus fills, és la propietària de Las Cuatro Lunas, la finca familiar de Puerto Banús. Miranda, fidel als seus costums, estiueja un any més a Espanya, encara que discretament i pràcticament sense deixar-se veure per la zona més exclusiva de Marbella.

Segons publica Vanitatis, Julio Iglesias no té propietats ni empreses a Espanya. Miranda és la titular de tots els béns que l'artista conserva al país i, com a tal, exerceix de 'cap', tant a l'organització de la finca, com a la família.

Miranda, fidel al seu estil auster i gens cridaner, viatja amb avió privat i és feliç reunint els seus fills a la Las Cuatro Lunas. En aquests moments, ella i els cinc fills que va tenir amb Julio ja són a Marbella. No com el cantant, que hi va estar el mes passat i es va desplaçar a París, per després continuar viatjant sense rumb conegut.

Julio Iglesias amb un premi a les mans, somrient
Julio Iglesias viatja sense rumb després de visitar Espanya | Gtres

Tot i que ara estan tots junts, no és així en altres èpoques de l'any. Un dels fills de Miranda i Julio Iglesias, Rodrigo, té vida pròpia i allunyada de la família.

Rodrigo, el fill de Julio Iglesias, que passa llargues temporades a Espanya

Rodrigo Iglesias és el segon fill de Julio i Miranda. Té quatre germans grans (Chábeli, Julio José, Enrique i Miguel Alejandro) i tres germans menors. Aquest 2022 ha fet 23 anys i vol ser músic, com el seu pare.

No obstant això, l'ombra de l'artista és clarament gran i triomfar a la música, sent fill de Julio i germà d'Enrique, costa força. Rodrigo està establert a Miami, però passa llargues temporades allunyat del domicili familiar.

És la manera que té de desconnectar de la pressió de ser fill de qui és i de poder trobar el seu lloc al món. Passa molt de temps a Espanya, precisament a la mansió de vacances de Marbella. Enamorat d'Espanya i de la seva gastronomia, no li agrada el protagonisme mediàtic i segueix fidel a la discreció que la seva mare ha imposat a tota la família.

Rodrigo admira el seu pare

Rodrigo té xarxes socials, però no s'hi prodiga gaire. Compta únicament amb cinc mil seguidors i hi ha una desena de fotos antigues, on dóna compte de les seves aficions.

Així, a Rodrigo li agrada sortir amb moto o tocar la guitarra, aficions pròpies d'algú de la seva edat. En general, hi ha molt poques imatges d'ell o dels germans menors. Tenir un pare tan conegut ha provocat precisament l'efecte contrari a la família: opten per la discreció total.

Julio Iglesias
Julio Iglesias, un referent pel seu fill, Rodrigo | EUROPA PRESS

En una de les poques entrevistes que ha concedit, confessava admirar molt el pare, amb qui comparteix també la passió per l'esport. Quan és a Espanya, passa la major part del seu temps a la finca, gaudint dels seus extensos jardins i del clima mediterrani. Segons El Mundo, algunes vegades també se'l veu als restaurants més exclusius de la zona, gaudint d'un bon àpat.

Tant Rodrigo com la resta de la família no s'han de preocupar gaire per treballar, si no els ve de gust. El patrimoni de Julio està valorat en uns 800 milions d'euros, cosa que permet a tota la seva descendència viure còmodament, gaudint dels seus hobbies o aficions.