Gema Aldón

Gema Aldón fa el pas definitiu per ajudar la seva mare econòmicament

Gema Aldón prova nous sectors

Gema Aldón sorprenia tothom fa uns dies després de concedir una exclusiva a Sálvame. Per primera vegada parlava amb claredat sobre la situació de la seva mare. Això sí, advertia que es guardava moltes coses.

Sense cap mena de dubte, això suposava tota una amenaça per a Ortega Cano i pel seu entorn. Ana María sempre s'ha sentit una mica desplaçada per part de la família del seu marit, i així ho va confirmar la jove. No li han donat mai l'espai que en realitat es mereixia.

Tot apunta que Gema Aldón es farà un lloc a la televisió. Possiblement no serà com a col·laboradora, però té moltes paperetes per formar part d'algun reality. Sap que es troba davant de l'oportunitat de la seva vida.

▶️ Vídeo del dia

El nom de la seva mare pren molta força a tots els platós i ella té previst aprofitar-se econòmicament i professional d'això. La possible ruptura del matrimoni l'ajudaria a fer-se un lloc a la televisió, es tracta d'una cosa que no està disposada a desaprofitar.

Després d'anunciar-se Gloria Camila com a participant de Pesadilla en el paraíso, no seria tan desgavellat que ella l'acompanyés en el reality. La relació entre totes dues és nul·la, i als programes del cor s'han dedicat missatges poc afectuosos. Suposaria tot un al·licient per a la cadena, que necessita noves cares per fer créixer les audiències.

Imatge de Gema Aldón.
Gema Aldón podria fer-se un lloc a la televisió. | Telecinco
 

Seria una manera ràpida i senzilla d'omplir-se les butxaques, i possiblement no s'ho pensarà dues vegades si rep una proposta. Però, de moment, és més un desig que una realitat. Els responsables del reality encara es troben fent el càsting i necessiten personatges que sumin i aportin noves coses.

Gema Aldón, en qualsevol cas, sap que el seu pas per la televisió pot ser efímer. Com passa amb altres personatges coneguts, intenta fer-se un forat en altres àmbits, conscient que això no durarà per sempre.

Gema Aldón ha intentat formar-se durant els últims mesos. Fa poc comunicava als seus seguidors que havia finalitzat un curs de tanatopràxia, un sector en auge al país. Sens dubte, tot un motiu d'orgull per a Ana María, que desitja el millor per a la seva filla, i si és lluny de la televisió, molt millor.

D'aquesta manera, intentava fer callar tots aquells que l'acusaven de voler viure de la fama de la seva mare. Ha intentat desvincular-se sempre de la dissenyadora, però la situació del matrimoni amb Ortega Cano l'ha obligat a intervenir.

Se sap que, fa temps, va estar treballant en una clínica d'animals que havia muntat el torero. Tot i això, per recomanació de Gloria Camila, la va acabar tancant, deixant la jove al carrer.

Gema Aldón va mantenir una relació tensa

Gema Aldón es posiciona ara del costat de la seva mare. Però fa uns anys va mantenir una relació molt tensa amb ella. Va ser quan es van traslladar a Madrid, després de conèixer el torero.

La dona del torero li va recomanar que continués formant-se, però la noia va rebutjar la invitació. El canvi d'aires no li va anar bé. Estava molt contrariada per la nova vida que l'esperava a la capital.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María comptarà amb l'ajuda de la seva filla Gema. | CatalunyaDiari
 

Fins i tot, va dedicar unes paraules força desafortunades a Ana María quan va començar a sortir amb Ortega. «Ja has aconseguit el que volies, un home ric i amb casa gran. En canvi, el meu era gitano», va apuntar Jesús Manuel Ruiz a Esdiario.

Gema Aldón reapareix més canviada i amb les idees clares. Ara, el seu objectiu més immediat és la família Ortega Cano.