Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira es queda mut amb la infidelitat i dona la raó a Omar Sánchez

Yulen comença a conèixer una mica millor la seva xicota

Yulen Pereira es troba al punt de mira de molts col·laboradors de Telecinco. Diuen d'ell que és una persona interessada que només té intenció d'adquirir fama. Per això, s'hauria acostat a Anabel Pantoja, amb qui se'l pot veure molt enamorat.

Abans d'entrar a Supervivientes, la neboda de la cantant va advertir que ho faria com una dona soltera. S'havia especulat amb la possibilitat que, fins i tot, s'hagués reconciliat amb Omar abans de viatjar a Hondures. Però no ho van confirmar mai i ho van deixar tot a l'aire, pendents d'aclarir la seva situació a la tornada.

▶️ Vídeo del dia

Però, durant les últimes hores, Yulen s'ha assabentat d'alguns detalls de la seva xicota que desconeixia i que no li acaben d'agradar. Alguns parlen, fins i tot, d'infidelitats, un motiu pel qual la influencer s'hauria separat del seu ex.

Fa poc, apareixia José María Escribano al Deluxe. Es tracta d'un cambrer amb qui, presumptament, la col·laboradora hauria tingut un idil·li. Va ser abans que fes les maletes cap a l'illa.

El jove va aconseguir tenir una estreta amistat amb Rafa Mora. De fet, li hauria proporcionat a l'extronista un bé molt preuat que deixaria Anabel al descobert. Es tracta d'una carta que li va escriure la cosina de Kiko abans d'anar-se'n al reality.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Yulen Pereira i la seva xicota durant una de les gales. | CatalunyaDiari
 

Començava dient que «em vaig atrevir a buscar aquí un paper i un boli». «No sé si tornaré a veure't i espero que surti genial això d'avui. Gràcies i cuida't molt», apuntava.

A més, assenyalava que «vaig voler portar una samarreta teva per dur-la amb mi, però no t'agafaré res sense permís», continuava dient. «Passa un bon cap de setmana, amb amor, una boja de Triana», finalitzava.

Yulen Pereira no estava al corrent d'aquesta relació i se n'ha assabentat a través dels programes del cor. Rafa Mora va assegurar que tenia el permís del cambrer per llegir aquest document. Però hi havia algunes parts que va haver d'ometre per desig exprés d'Escribano.

Malgrat tot, la parella no sembla parar massa atenció a tots els rumors que circulen sobre ells. Fa uns dies, se'ls va poder veure al Puerto de Santa María i a Sevilla acompanyats per amics. Volen fer un pas més en la seva relació i han marxat cap a Egipte.

Es tractaria d'un destí que els hauria recomanat Isa i el seu xicot Asraf Beno. Sorprenia la gran quantitat d'equipatge que portaven amb ells. Els exconcursants de Supervivientesvan compartir fotografies des de l'aeroport de Mallorca, possiblement, amb la intenció de despistar la premsa.

Yulen Pereira té preparada l'exclusiva

Yulen Pereira i la seva xicota tindrien previst oferir els pròxims dies la seva primera exclusiva com a parella. Això explicaria, en certa manera, la gran quantitat de maletes que duien.

La neboda de la cantant vol donar una oportunitat a l'esportista. Se la veu molt il·lusionada amb ell, però tampoc no s'oblida d'Omar. En una conversa amb un col·laborador d'El programa del verano ho deixava clar.

Anabel Pantoja, Yulen Pereira, Tania Medina i Alejandro Nieto en un concert
Anabel Pantoja rep un petó de Yulen en un concert. | INSTAGRAM (@YULENPEREIRA)
 

«Diu que no ha matat ningú i que no és la primera ni l'última dona que ha deixat una parella i després ha recaigut als seus braços», apuntava. Continuaven dient que «ha girat full».

Yulen Pereira assumeix amb total normalitat aquestes paraules. Tractarà de fer tot el possible per allargar el seu idil·li amb la col·laboradora de televisió. Sap que hi ha molts diners en joc i no vol desaprofitar l'oportunitat d'obtenir grans beneficis.