Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco

Rociíto sap que no podrà recuperar la seva filla després de la declaració d'amor

Rocío Carrasco continua patint

Fa anys que Rocío Carrasco no manté cap mena de relació amb la seva filla Rocío Flores. La ruptura es va produir després que fos condemnada per haver-li donat una pallissa. I no hi ha indicis que hi pugui haver una reconciliació, i encara menys després del que la noia acaba de publicar a les xarxes.

La dona de Fidel Albiac ha vist que la noia ha tornat a deixar clar que estima per sobre de qualsevol cosa el seu pare. Tot i que ella ha desmuntat les seves mentides i ha revelat va ser víctima de maltractaments, Flores continua incondicionalment al costat d'Antonio David.

Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.
Rociíto ha 'desmuntat' el seu ex diverses vegades. | Mediaset
 

Rocío Carrasco torna a desmuntar les mentides del seu ex

Rocío Carrasco va donar un testimoni demolidor a la primera part de la seva docusèrie. Va acusar el pare dels seus fills, Antonio David, d'haver-la maltractat i d'exercir violència vicària. I, per si no n'hi hagués prou, va desmuntar amb diferents proves moltes de les informacions que ell havia donat durant els últims 20 anys.

La segona part de la producció no està centrada en el malagueny, però sí que ha tornat a aparèixer en moments puntuals. Ho ha fet perquè Rocío Carrasco no només carregui contra ell per les seves declaracions, sinó també per les seves falsedats.

▶️ Vídeo del dia

Per exemple, s'ha emès un vídeo del malagueny d'anys enrere en què donava detalls de l'estada de Rocío Jurado a l'hospital de Houston. Després d'aquestes imatges, qui va ser la seva primera dona ha pres la paraula i ha estat molt contundent. Ha dit: «Cal ser energumen i cal tenir molt poca vergonya».

«Però bé, quants més qualificatius li puc donar en aquesta escòria?».

Després ha procedit a desmentir les dades que ell havia donat. «Nosaltres no hem anat a Miami junts, hem estat fent una escala per deixar anar un avió i muntar-nos en un altre».

«També diu que Fidel vivia a casa amb mi i que a Ortega Cano no li agradaven algunes coses i que ens ho va fer saber. Jo no he viscut amb Fidel al domicili de la meva família. A qui li diuen tot això és a ell quan no vol marxar de casa seva».

Rocío Carrasco, dolguda per la nova declaració d'amor

Rocío Carrasco potser pensava que amb el seu testimoni aconseguiria que la seva primogènita obrís els ulls pel que fa al seu pare. Però no ho ha aconseguit de cap de les maneres. La noia no ha dubtat d'ell en cap moment i no s'ha cregut el que ha patit la dona que li va donar la vida.

Antonio David i la seva filla continuen tan units com sempre i una bona mostra n'és la publicació que ella ha fet a Instagram. En concret, ha publicat una fotografia de tots dos junts al mar i gaudint de les vacances. I l'ha acompanyat de les emoticones d'un cor i de diverses estrelles.

Fotomuntatge d'una story de Rocío Flores amb el seu pare, Antonio David Flores.
Rocío Carrasco ha vist com la seva filla deixava clar que a qui estima i dona suport és al seu pare. | CatalunyaDiari
 

Aquesta ha estat la manera que Flores ha hagut de reiterar que dona suport al malagueny, que el creu a ulls clucs i que no hi ha res que els separi. És tota una declaració d'amor que segur que ha fet mal a Rocío Carrasco , que ja està resignada al distanciament entre elles. Té clar que si tot el que ha explicat no ha servit perquè la jove reflexioni és impossible que la reconciliació es produeixi.