Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Bertín Osborne, en xoc amb les mesures desesperades que ha de prendre pel seu fill

Bertín Osborne té seriosos problemes

Bertín Osborne viu molt pendent del seu fill Kike . S'hi preocupa molt i fa tot el possible perquè no li falti de res. Recentment ens assabentàvem que el menor estava passant uns dies de vacances amb el cantant a Sevilla.

Tot i això, el presentador tampoc s'oblida de l'altre fill que té amb Fabiola Martínez . Ha d'estar-hi molt a sobre perquè la seva conducta no sembla que sigui la més adequada. Així ho admetia la veneçolana en una gala benèfica de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Marbella.

L'ex de Bertín Osborne hi va anar sola,tot i que va admetre que tenia molt presents els seus dos petits. «Estic més pendent de Carlos, que el tinc en un campament a prop de Madrid perquè necessita una mica de disciplina, i res». Ella intenta centrar-se en el jove, mentre que Kike gaudeix d'uns dies a Sevilla amb l'artista.

Imatge de Bertín Osborne cantant durant un concert
Bertín Osborne està molt pendent dels seus fills | GTRES
 

Mentre feia declaracions als mitjans,  va voler deixar clar que ella no és una lluitadora, només una mare com qualsevol altra. Fa el que pot perquè als seus fils no els falti mai de res. «Sempre dic que no és que sigui una mare especial, soc una mare bolcada en els meus fills, i bé», va dir.

Explicava que estava molt atenta a tot el que feia Kike, «que em necessita més per les condicions que té». Tot i això, «realment soc igual de pesada amb l'altre». No vol que es desviï del bon camí i fa tot el possible per assolir el seu objectiu.

La veneçolana explica que darrerament està una mica cansada de tants esdeveniments i compromisos professionals. Per això, ha decidit parar una mica i prendre's les coses amb més tranquil·litat. «Crec que he passat una època que era un sí a tot , assumint més del que moltes vegades podem acceptar», afegia.

Bertín Osborne segueix sentint una cosa especial per ella, tot i que sap que ara com ara té tancades les portes d'una possible reconciliació. A més, la model parla genial del pare dels seus fills. «Durant gairebé 20 anys de relació se sembren moltes coses i nosaltres hem sembrat molt d'afecte», explicava.

En algun moment va revelar que s'havia equivocat a l'hora d'afrontar la relació. Va arribar a casa de l'artista quan «ja tenia una vida feta». Fabiola considera que «ell tenia família, jo no».

Segons la seva opinió, «el més fàcil era que jo entrés a la seva vida. No em va dir mai que no fes una cosa o una altra. Jo vaig assumir que aquest era el meu rol i em vaig equivocar».

Pel que fa al paper del presentador com a pare, només té bones paraules cap a ell. Explica que «li cau la bava amb els seus fills». Això sí, «de vegades he de fer jo de poli dolent, és molt permissiu i li encanta ser el bo».

Bertín Osborne es mostra molt molest

Bertín Osborne va haver d'interrompre les seves vacances fa uns dies per enviar-li un missatge important als seus seguidors. Va denunciar que hi havia «comptes pirates» que suplantaven la seva identitat.

Va explicar visiblement molest que «són tots uns delinqüents i pocavergonyes, que a sobre us demanen diners, que ja és el súmmum». Va voler aclarir que només té un compte a Instagram, que és el del «clic blau aquest, que no sé com cony és». És a dir, que aquest perfil està verificat i la resta són il·legals.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Fabiola parla molt bé de Bertín com a pare | GTRES

No és l'únic famós que ha patit aquest contratemps. Els usurpadors actuen sempre de la mateixa manera. Creen un usuari amb el nom del personatge conegut i posen una foto seva al perfil. Bertín Osborne no sol aparèixer a les xarxes socials. Però va voler dedicar uns minuts als seus fans per aclarir aquest assumpte.