Álvaro Muñoz Escassi, molt enamorat d'una model de vint anys

Awanda Pérez, la parella del genet, ha compartit diverses fotografies a Instagram que demostren el seu amor i que la seva relació va pel bon camí

La llista de conquestes del famós genet espanyol, Álvaro Muñoz Escassi, no para d'augmentar. Segons ha avançat 'La Coctelera', Escassi torna a estar il·lusionat  per una bonica dona i en aquest cas es tracta de la jove model de vint anys, Awanda Pérez. La notícia ha sortit a la llum fa uns dies, ja que fins ara només l'entorn més proper de la parella sabia que el genet i la model tenien una relació

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...♡

Una publicación compartida de Awanda Pérez (@awanda_perez) el

Ha estat la mateixa Awanda Pérez qui ha penjat diverses fotografies amb Álvaro Muñoz Escassi, on se'ls veu a tots dos amb una actitud plena d'afecte i complicitat. Aquestes fotografies, publicades al perfil d'Instagram de la model, estan acompanyades de missatges plens d'emotivitat i sentiment i que deixen entreveure que la nova parella passa per un bon moment.

Moltes mostres d'afecte a Instagram

Així és com s'expressa la nova parella d'Álvaro Muñoz Escassi a les seves xarxes socials: «Intenta entendre l'anhel, és com dir t'estimo. És diferent però van junts @alvarome14», va escriure Awanda al peu de foto de la imatge.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intenta entender el anhelo, es como decir, te quiero. Ambas son distintas, y sin embargo van unidas! @alvarome14 #badboy #freedom #lovelife #moments #regalametusonrisa #awandaperez

Una publicación compartida de Awanda Pérez (@awanda_perez) el

En una altra imatge on apareix de la mà del genet, la model Awanda Pérez afegia aquest missatge: «Passejadetes amb el Bad Boy». Escassi no va tardar a respondre la seva parella: «Quina negreta més bonica». A més, Escassi va confessar públicament el seu amor per la model i va dir: «La veritat és que soc jo qui es mor per ella». Són habituals aquesta mena de missatges d'amor que s'envien a través de les xarxes socials. La relació va pel bon camí encara que sigui a distància, ja que Awanda viu a Londres i Madrid, i ell entre Marbella i la capital espanyola.

La model que ha enamorat Escassi

Awanda Pérez és una dona tot terreny i es defineix com una dona polifacètica, creativa i inquieta. A part de ser model, també es dedica a ser 'blogger', escriptora 'freelance', auxiliar de vol i, des de fa poc, és la directora d'una agència de models ètniques. Corren molts rumors sobre aquesta relació i molta gent creu que és un muntatge i pensen que Awanda no té el perfil de Carmen Matutes, Vicki Martin Berrocal, Sonia Ferrer, Lara Dibildos o Raquel Bernal, algunes de les últimes parelles del genet.

Però la model no ha dubtat a expressar-se davant de totes aquestes informacions que engeguen a rodar la veracitat de la seva història amb Escassi: «Diguem que trio somiar. No m'agrada amagar-me de mi. Accepto el que soc, una boja feliç i somiadora. No sé si a la terra hi ha lloc per a mi. Quina culpa en tinc, jo, de ser així. El dia que ja no m'estimi, ploraré si cal, li ho explicaré a la meva mare i ella em consolarà».