Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Amador Mohedano assenyant amb el dit índex

Amador Mohedano, ingressat d'urgència

El germà de Rocío Jurado ha estat ingressat a l'Hospital de Jerez de la Frontera

Amador Mohedano ha estat ingressat d'urgència a l'Hospital de Jerez de la Frontera aquest divendres, 27 d'agost. Segons han avançat diversos mitjans, el germà de Rocío Jurado ha hagut d'acudir-hi per ser atès per un problema de salut.

Les primeres informacions apunten que es podria tractar d'un problema «relacionat amb un atac d'ansietat». La seva exdona, Rosa Benito, ha confirmat aquesta informació.

Amador Mohedano, ingressat d'urgència a l'Hospital de Jerez

El programa 'Ya es mediodía', de Telecinco, ha avançat la notícia a primera hora de la tarda d'aquest divendres. Amador Mohedano ha ingressat d'urgència a l'Hospital de Jerez, encara que en aquest moment es desconeixien les causes.

Per ara només se sap, segons Rosa Benito, que seria alguna malaltia relacionada amb l'ansietat. Així i tot, per ara no hi ha confirmació oficial de les causes ni del seu estat. 

Rosa Benito s'ha assabentat en directe del problema de salut que ha tingut avui el seu exmarit. La veritat és que ja fa diversos dies que hi ha preocupació sobre el seu estat. Després saber-ho, Benito s'ha posat en contacte amb els seus familiars més directes i ha dit que «li estan fent proves».

«És una persona que està bé. Fa poc l'hem vist a Sálvame. Crec que és un cúmul de coses», ha dit Benito, tractant de llançar un missatge esperançador davant les càmeres de Telecinco.

Amador Mohedano és un habitual de la informació del cor. Els Mohedano són una família molt coneguda a Espanya tenint en compte que Amador és el germà de Rocío Jurado.

Enfrontament amb María Patiño a 'Sálvame'

Justament aquest dijous a la tarda, el germà de 'la més gran' visitava el plató de 'Sálvame'. Allà va mantenir una forta discussió amb la periodista María Patiño. De fet, algunes fonts apunten que aquest enfrontament ha pogut tenir alguna cosa a veure amb l'última hora sobre la seva salut.

Durant el programa d'ahir, Amador Mohedano fins i tot va amenaçar de denunciar María Patiño. La col·laboradora va assegurar fa uns dies que Ortega Cano no li hauria estat donant una bona vida a la Jurado quan encara vivia.

Segons va explicar Patiño, ella, Amador i Belén Esteban van mantenir una conversa als passadissos de Telecinco. En ella, Belén li va assegurar a Amador que ell coneixia la mala vida que Ortega li va donar a Rocío Jurado. I ell hauria assentit amb el cap, encara que va aclarir que no era moment per parlar d'aquest tema.

María Patiño va insistir que va parlar sobre possibles problemes amb l'alcohol mentre Amador quedava callat. «Si això s'ha sabut és perquè Rosa Benito ho explicava», afegia la periodista davant la mirada dels seus companys.

Això va fer que Amador Mohedano es posés en contacte amb Chelo García Cortés per negar-ho tot en directe. «Maria, tens unes patinades que no vegis. Em quedo al·lucinat», va dir l'exmànager de Rocío Jurado per telèfon.

«Hem perdut el cap tots» insistia mentre negava totes les acusacions. A més, va advertir a Maria que "haurà de demostrar-ho» tot.

José Antonio León, que estava a Chipiona, es va acostar a la casa d'Amador per si volia entrar en directe. Ell s'hi va negar i va acabar la seva intervenció.

Davant d'aquestes declaracions, la família Mohedano al complet ha sortit a defensar el torero. Es dona la circumstància que Ortega Cano no passa per un bon moment de salut, així que busquen protegir-lo de qualsevol polèmica.

A més, les revelacions dels diaris de Rocío Jurado tampoc ajuden. I Rocío Carrasco està a punt de seguir explicant la seva veritat en la segona part del seu documental. En ell, explicarà per fi què va passar amb els Mohedano i per què es van distanciar després de la mort de l'artista.

Tots aquests factors han pogut afectar Amador Mohedano, que ja no estava massa bé de salut. Rosa Benito ha confirmat que no segueix una bona alimentació, i amb 67 anys, està començant a passar-li factura. I les polèmiques constants de la seva família en els últims mesos tampoc estan ajudant.