Fotomuntatge dels rostres d'Amador Mohedano i David Flores Carrasco

Amador Mohedano parla de David Flores Carrasco per a enviar un missatge alarmant

David Flores Carrasco ha sentit les paraules més dures del seu oncle Amador

David Flores Carrasco intenta viure aliè a les polèmiques familiars que l'envolten. La seva mare s'ha posat el món per muntera i es despatxa a gust contra tothom que se li posa al davant. El seu documental, En el nombre de Rocío, va avançant setmana a setmana i escorcollant, un per un tots els membres de la família.

Per la seva banda, David està passant un estiu de relaxament i tranquil·litat a Màlaga. S'ha deixat veure acompanyat d'Olga Moreno, amb la seva germana petita Lola i la seva germana gran Rocío. Per tant, aliè per complet al terratrèmol familiar.

Tampoc té previst anar a curt termini al museu que s'ha obert a Chipiona per homenatjar la seva àvia. Tot i ser el fan número u de Rocío Jurado, David no ha rebut cap invitació, igual que la resta de la família.

Amador Mohedano
Amador Mohedano ha parlat sense embuts de David Flores Carrasco | Europa Press

Aquest dijous, el museu s'obre al públic després de la inauguració del cap de setmana. Amador Mohedano, un dels artífexs de l'espai expositiu no ha volgut tirar més llenya al foc davant dels micros de Sálvame. Amb un to aparentment conciliador, no ha volgut criticar en excés la seva neboda, que l'ha acusat d'aprofitar-se de Rocío Jurado, d'enganyar-la, de no fer bé la feina i gairebé de robar-li fins i tot diners.

Amador, però, sí que ha parlat llarg i estès amb el youtuber Juanjus. És un dels més actius a les xarxes, amb gairebé mig milió de subscriptors i es dedica a desmuntar les suposades mentides de Rociíto.

David Flores Carrasco davant les paraules més dures que no volia sentir

David Flores Carrasco no porta gaire bé el conflicte familiar. I és que ja ha donat per perduda la possibilitat de retrobar-se amb la seva mare a curt termini. No obstant això, li fan mal les paraules contra ella i com estan d'enredats els assumptes de la seva família.

Amador ha opinat sobre això sense embuts, afirmant que Rociíto «té odi contra tothom, no la reconec, se li ha anat l'olla». Per a Amador, un fet determina tota la resta.

«El que ella ha marcat per a la seva vida al pit és que ha abandonat els seus fills. Dient això, la resta sobra tot. Si parla malament de la seva filla, que l'ha posat als peus dels cavalls, què no 'parlarà' de la resta de la gent per diners i per audiència? Del seu fill no pot dir res per què, és que ni ho ha tractat», explicava.

Unes duríssimes manifestacions que a David Flores Carrasco li deuen haver fet molt de mal a l'ànima.

Amador diu que té por de parlar, però no deixa de fer-ho, per defensar-se: «A mi em fa por parlar, però arriba un moment... tinc pànic de com ha arribat la situació on és, és que no té fre. Què caldria fer perquè això frenés?, callem tots?».

L'exmarit de Rosa Benito, afirma que la relació amb Rocío Jurado sempre va ser bona i correcta. «Ha posat la seva mare de ximple, a més, a Rocío no se li escapava una. A mi em tenia controlat, vigilat, perquè de mi depenien totes les coses», relata.

Segons Amador, els familiars que surten al documental recolzant la tesi de Rocío Carrasco, «no hi han tingut relació mai. Mai han estat un parell de dies amb ella».

David Flores Carrasco, amb ganes de veure el museu de la seva àvia

David Flores Carrasco voldrà conèixer el museu de la seva àvia en algun moment. És lògic, ja que sempre s'ha dit que sent «devoció» per ella. En aquest sentit, Amador, que va estar dos anys treballant en aquest museu que ara ha obert les portes, aclareix algunes coses:

«Rocío (Jurado) em deia a mi, perquè amb la seva filla mai ha tingut una relació de coses de treball: 'si un dia hi ha un reconeixement a la meva carrera artística vull que sigui a Chipiona. I si un dia jo marxo, vull quedar-me a Chipiona'. I així s'ha fet, per fi es compleix el teu somni», confessa el germà de la Jurado.

Muntatge fotogràfic del vídeo de David Flores Carrasco i Olga Moreno de festa
David Flores Carrasco està passant un moment tranquil a la seva terra | INSTAGRAM (@OLGAMORENOOFICIAL)

Així, Mohedano treu pit dient: «aquest museu està fet per mi, amb el pensament d'ella. El que la gent hi veurà ara quan entri, és el que jo he fet. A aquesta noieta (Rociíto) se li han creuat els cables per abducció».

Amador també assegura que la relació entre mare i filla no era bona. «Ella a la seva mare la va fer tan feliç... quan va néixer i era un nadó, però quan va dir 'aquí soc jo', d'adolescent, va ser molt rebel, tenia tots els capricis del món i tothom pendent de la nena. Ella s'ha trobat una vida feta», explica.

David vol que la polèmica s'aturi

També dona una altra versió sobre la relació de Pedro Carrasco amb la família de Jurado. «Amb el meu cunyat Pedro jo m'he endut de meravella i el que explica Raquel Mosquera que no es parlaven des de feia un any és veritat. Des que va entrar Fidel a aquest hospital, quan l'accident, a Pedro li va canviar la cara».

La història de sempre, dues versions tan contradictòries sobre una mateixa història que costa de creure que no hi hagi mentides pel mig. En qualsevol cas, el desig de David Flores Carrasco seria que la polèmica frenés i que es deixés de parlar de tantes desavinences familiars.

Amador comparteix aquest desig, però a diferència de David, ell sent l'obligació de donar-ne la versió, davant els atacs de Carrasco. «Com es pot parlar d'aquesta manera? Com es pot tenir aquest cor? A qui surt aquesta criatura. Si a la nostra família no hi ha ni un tret de res d'això?», es pregunta l'oncle de Rociíto.