Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco recupera la seva gran amiga i trenca a plorar amb les seves paraules

Rocío Carrasco per fi aconsegueix la reconciliació més esperada

El cap de setmana passat, Rocío Carrasco assistia a un enfrontament que la va reconciliar amb una de les seves millors amigues. S'ha especulat molt sobre la relació gairebé familiar d'ella i Carmen Borrego, fins i tot l'han qüestionada.

El fet que la filla de La Más Grande no acudís al casament del net de Maria Teresa va ser un punt d'inflexió en la seva amistat. Tot i això, sembla que finalment ho han arreglat, segons la defensa ferma de la menor de les Campos.

Rocío Carrasco recupera la seva «germana»

Rocío Carrasco compta amb un gran nombre de defensors als platós de televisió. Des que va trencar el silenci, ha aconseguit que diversos col·laboradors i presentadors li mostressin el seu suport públicament.

Un suport que, fins ara, només exercien les Campos, fet que les convertia en família de Rocío. Per això, va cridar realment l'atenció que, fa poc, aquesta plantés Carmen Borrego i declinés anar al casament del seu fill.

Semblava que la relació entre les dues estava en perill, però dilluns passat, la filla de la chipionera va recuperar aquella que considera com la seva germana. Ho feia sent testimoni de com la menor de les Campos sortia en la seva defensa després de les paraules de Raquel Mosquera a Viva la vida.

La perruquera va carregar contra Rocío assegurant que la relació entre pare i filla no era tan idíl·lica com figura al documental. Davant d'aquestes paraules, la menor de les Campos va enviar un missatge contundent a Raquel.

«L'odi és una malaltia, fes-t'ho mirar», va començar a dir mirant a càmera. «No he vist mai ni sentit Pedro Carrasco parlar malament de la seva filla. Si ell no ho fa, crec que no ho hem de fer ningú», va sentenciar.

Imatge de Carmen Borrego en un photocall.
Carmen defensa Rocío Carrasco després de l'atac de Raquel Mosquera | GTRES

D'aquesta manera, va quedar clar que l'amistat entre les dues segueix igual d'indestructible que sempre. Les picabaralles ja formen part del passat i Carmen i Rocío tornen a recuperar aquesta relació que les va unir fa molts anys.

Rocío Carrasco guanya aliades

Carmen no va ser l'única en treure les ungles per Rocío Carrasco. Al plató de Viva la vida, una altra Campos va frenar Raquel Mosquera. Parlem d'Alejandra Rubio i de com la neta de María Teresa va protagonitzar un moment de tensió amb la vídua de Pedro Carrasco.

Com que té tan clar que vol seguir atacant la filla d'aquell que va ser el seu marit, la perruquera va carregar contra la filla de Terelu. Sobre ella va afirmar que «té la lliçó ben apresa», al·ludint clarament a com Alejandra està influenciada per Rocío i la relació d'amistat amb la família.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
Rocío Carrasco recupera la bona relació amb la seva altra família. | GTRES

Aquestes declaracions no van agradar a la col·laboradora, que no va trigar a respondre de manera contundent. «Ella sempre m'intenta desacreditar, potser sé més del que et penses i, per, això no em vols deixar parlar mai», va començar dient. «No vagis per aquí amb mi quan l'altre dia em vas faltar al respecte», va afegir.

«No tot gira al teu voltant, jo no et falto al respecte, com tu», va acabar Alejandra. Hi havia tanta tensió que Emma García va haver d'intervenir per calmar els ànims. Raquel insistia que la col·laboradora se n'havia rigut i la presentadora va haver de sortir al pas i negar les seves paraules.

El moment va tindre lloc a Sálvame, on la mare i la tia d'Alejandra s'hi van posicionar. La primera va ser Carmen, que va trencar una llança a favor de la seva neboda.

«Ole Alejandra, crec que va estar fantàstica, diu molt clar que no cal faltar al respecte per defensar una opinió», va aplaudir. Rocío no només recupera Carmen, sinó que la relació entre tia i neboda també s'ha vist restablida després de la defensa de la menor de les Campos.

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes