Rosa Benito plorant

Rosa Benito sent a Amador Mohedano parlar d'odi i entén que l'ha perdut

Rosa Benito va intentar recuperar el seu matrimoni amb Amador Mohedano

Rosa Benito va cridar l'atenció dels mitjans per ser la cunyada de 'La más grande', però de seguida es va convertir en un personatge amb entitat pròpia. Va trencar el seu matrimoni amb Amador Mohedano i va començar una carrera televisiva que semblava no tenir fi, fins que va tocar fons. Va pensar que havia comès un error i va donar una nova oportunitat al pare dels seus fills.

Rosa Benito va confessar a Ven a cenar conmigo, un programa emès a Cuatro, que va demanar a Amador Mohedano que tornés a casa una temporada. Tot i això, es va adonar que la relació no anava enlloc i li va demanar que abandonés el domicili sense fer soroll. El representant va complir aquest propòsit i no va parlar del tema amb la premsa, però la situació actual és diferent.

Fotomuntatge d'Amador Mohedano i Rosa Benito.
Rosa Benito es va separar d'Amador Mohedano el 2013. | Telecinco
 

La mare de Rosario Mohedano ha perdut el control sobre Amador Mohedano i no aconsegueix que obeeixi les seves ordres, per això ha concedit una entrevista molt polèmica. L'oncle de Rociíto ha parlat amb un conegut youtuber i ha estat més dur que mai perquè està molt dolgut amb la seva neboda. Ha parlat d'«odi» i pensa que el problema no s'arreglarà mai, ja que a ella no li interessa arribar a un pacte.

Rosa Benito ha comprès que ha perdut el poder que exercia sobre el pare dels seus fills: ell fa la seva vida i parla quan considera. Les declaracions del germà de Rocío Jurado estan fent parlar molt, ja que mai no havia parlat en un to tan contundent. Sent que l'han trepitjat i ha promès que ja no guardarà silenci.

«És odi el que té la meva neboda, però no contra nosaltres, sinó amb tothom, odia tothom. El meu propi fill em deia ahir que tampoc ho entén i que no la reconeix perquè se n'ha anat de l'olla». Mohedano ha estat més dur que mai i fins i tot ha parlat dels fills de Rociíto, un tema molt delicat.

Rosa Benito assumeix que ha arribat el final

Rosa Benito va tenir una bona relació amb Rociíto fa uns anys, però fa massa temps que no parlen i han passat moltes coses. La filla de la cantant reconeix que en el passat va estimar la seva tia, però actualment els seus sentiments són diferents. Amador Mohedano sap que la seva antiga dona està patint molt pel tema i ha esclatat a un canal de YouTube.

Muntatge Amador Mohedano i Rosa Benito
Rosa Benito ha intentat protegir el seu exmarit. | CatalunyaDiari
 

«El que té al costat, Fidel Albiac, li pot donar un mal consell, però ningú m'impedirà que tingui relació amb la meva família. El que ella ha marcat per a tota la vida és que ha abandonat els seus fills». Mohedano ha atacat on fa més mal perquè no comprèn que hagi estat apartat del museu de Rocío Jurado.

Benito entén el dolor del seu exmarit, encara que ella mai no s'ha pronunciat en un to tan contundent. Ha assumit que no tornarà a tenir relació amb Rociíto, ja que han passat moltes coses i, per tant, cap de les dues vol fer un pas endavant per posar-hi solució. El gest que ha tingut Amador Mohedano tampoc ajuda, ja que ha aprofundit en una ferida que continua oberta.

Rosa Benito sap que no hi haurà perdó

La mare de Rosario Mohedano és conscient de l'error que ha comès Amador, va intentar que no ho fes, però ha perdut el poder de convicció que exercia en ell. El representant li ha dedicat unes paraules molt ofensives a la seva neboda. La discussió ha arribat massa lluny i no seria estrany que d'aquí poc entressin en escena els advocats.

«Tot això és una barbaritat, de mi sempre han dit de tot. El que passa és que ara Rocío és com la cap i aquí no ha de manar ningú». Mohedano ha tret responsabilitats a Fidel Albiac i assegura que tot ho està fent Rociíto.