Imatge de Raquel Mosquera plorant.

Raquel Mosquera pren una decisió molt dura per evitar la recaiguda i el psiquiàtric

La perruquera no està disposada que aquest tema li costi la salut

La guerra entre Raquel Mosquera i Rociíto no ha fet més que començar. I això es deu a que l'últim episodi de la segona part de la docusèrie, 'En el nombre de Rocío', ha aixecat polseguera.

Divendres passat, 1 de juliol, a 'Mitele Plus' es va emetre el tercer capítol d'aquesta sèrie documental, centrat en la vida de Pedro Carrasco. Però, sens dubte, la principal protagonista va ser la seva dona.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera es torna a enfrontar al seu passat | Telecinco

«No sé si es va penedir d'haver-se casat o d'haver-la conegut, no sé amb quina opció em quedo, però n'estava penedit», va assegurar la protagonista del documental, a més d'apuntar que el seu pare mai va voler tenir fills amb la perruquera.

Tot i això, les paraules que més van doldre a Raquel Mosquera van ser les que Carrasco va pronunciar al 'Deluxe' després d'aquesta emissió tan polèmica. «És dolenta. És una persona cruel i manipuladora», va dir sobre Mosquera.

Ara, la col·laboradora de televisió ha tornat a fer un pas endavant i ha pres una decisió molt dura per evitar recaure en els problemes del passat.

Raquel Mosquera perd els papers en directe

Diumenge, 3 de juliol, Raquel Mosquera va anar al plató de 'Viva la vida' per respondre públicament a totes i cadascuna de les acusacions que Rociíto havia abocat sobre ella a l'últim capítol de la docusèrie.

«Tots el que ha dit sobre mi, jo l'hi dic a ella. Fins ara no l'hi havia dit, però l'hi dic a la cara», va començar dient la televisiva.

A més, Raquel Mosquera  va voler aclarir què va passar amb els objectes personals de Pedro Carrasco, entre els quals hi ha el cinturó de boxa a què la seva filla va fer referència.

«Ella mai ha tingut interès en el cinturó. En la demanda, no m'ho va demanar, perquè el cinturó i altres coses no tenien interès econòmic. Aquestes són les coses amb què jo em vaig quedar,  les coses sentimentals».

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera assegura que la relació amb Pedro Carrasco era perfecta | Telecinco

D'altra banda, la tertuliana de Telecinco també va resoldre la polèmica de si el boxejador s'havia penedit o no d'haver-se casat amb ella. «Evidentment que adorava la seva filla, però també m'adorava a mi».

«Ella diu que no es parla en nom dels morts, però jo tot el que he dit del Pedro són coses bones, no com ella», va assegurar tot seguit. «L´amor es demostra en vida, i no amb documentals».

«La Rocío diu que el seu pare estava penedit d'haver-se casat amb mi, però és mentida, ella ho diu únicament per fer-me mal, perquè ella és així, mala persona. A mi el seu pare m'adorava».

Per acabar, Raquel Mosquera va deixar tots els companys de plató amb la boca oberta quan va assegurar que, per a Pedro, el més important no era la seva filla. «Per a ell, el més important era jo. A mi m'estimava més perquè jo sempre vaig estar amb ell, en els millors moments i en els pitjors».

Raquel Mosquera ja no té por

Durant aquesta última intervenció a 'Viva la vida', Raquel Mosquera va deixar molt clar que ja no té por del que pot passar després de les declaracions tan polèmiques que va fer.

«No tinc por de res, ni de ningú, i menys de tu[Rociíto]. Tot el que diguis sobre mi ho hauràs de demostrar en un jutjat».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Raquel Mosquera ja no té por de Rociito | Catalunya Diari

A més, la televisiva va aprofitar l'ocasió per parlar dels famosos problemes de salut que té. I és que, durant el 'Deluxe', Carrasco va assegurar que no parlaria de la perruquera perquè «no estava bé del cap».

«Jo ho porto molt bé. Estic en mans d'un psiquiatre, treballant, tirant els fills i el negoci endavant. No com tu, que vius de documentals i de programes».