Carlos Marín en un escenari

Les 3 dones de Carlos Marín, 'Il Divo', en guerra pels diners després de la seva mort

Carlos Marín no volia que això passés

Carlos Marín no esperava que la seva mort provoqués una bretxa entre les tres dones de la seva vida. I, encara menys, que la disputa entre elles estigués relacionada amb la seva herència.

El 19 de desembre passat, el component espanyol d'Il Divo va morir després de no superar les complicacions derivades del coronavirus. Tot i que estava vacunat, el baríton va haver de ser intubat, però, finalment, els metges no van poder fer res per la seva vida. Ara, la família de Carlos Marín s'ha tornat a convertir en el  centre de totes les mirades en fer-se públiques les disputes que hi ha per l'herència de l'artista.

Primer pla de Carlos Marín
Carlos Marín va morir per culpa del coronavirus | Arxiu

 

Carlos Marín no esperava que passés això

Després de la mort de Carlos Marín, la seva família i Innocence, la seva exparella, han entrat en una complicada guerra per l'herència del baríton.

La germana de l'artista ha acusat la seva exparella d'intentar explotar al màxim la imatge del component d'Il Divo ara que és mort. «No em vaig pensar mai que aquesta dona intentaria arruïnar la meva mare com ho està fent».

Amb aquestes paraules, Rosa Marín ha fet referència a les diferències que sorgeixen entre elles després de l'obertura del testament de Carlos Marín. El vocalista hi va deixar com a hereva la seva mare, però, a més, li va concedir un pis, valorat en aproximadament 700.000 euros, a qui va ser la seva parella.

Segons s'ha pogut saber, avui, aquesta propietat té una hipoteca de més de 300.000 euros; una quantitat que Innocence no està disposada a afrontar.

«Com que al document no s'especifica, la beneficiària vol que la casa se li entregui lliure de càrregues, que sigui la mare d'ell qui pagui els endarreriments i la suma total», ha assegurat l'advocat de la família.

Carlos Marín i la seva exdona, Geraldine Larrosa
L'exdona de Carlos Marín, en guerra amb la família de l'artista | GTRES

Per la seva banda, la mare de Carlos Marín ha deixat molt clar que ella no es pot fer càrrec d'aquesta quantitat de diners. «Ella truca, contínuament, a la meva mare per telèfon i ja li ha provocat diverses crisis d'ansietat, no és just», ha assegurat Rosa.

"Tal és el volum de trucades que jo vaig sol·licitar una ordre d'allunyament que no es va concedir perquè l'havia de demanar la meva mare. Després de tot el que ha fet la meva mare per ella... A aquesta dona només li mouen els diners, cada somriure entregat al meu germà la va pagar en efectiu amb escreix».

Un altre dels temes que ha causat més polèmica entre les tres dones de Carlos Marín han estat els drets d'imatge. Segons ha pogut saber el diari ABC , Innocence vol demostrar que era ella la directora creativa i, per això, demana poder fer servir la imatge del baríton per a l'explotació artística.

«Els drets corresponen a sa mare, que és l'hereva. L'únic director creatiu o artístic era Carlos i això és inqüestionable», ha assegurat l'advocat.

«Li hem donat molt de material, li hem cedit el relatiu a la seva carrera i, fins i tot, el que té relació amb les coses que va fer amb Carlos, que es tradueix en molts diners, però farem el que faci falta per demostrar que això no és així».

Carlos Marín segueix molt present a Il Divo

Tot i haver passat una mica més de sis mesos des que va morir, Carlos Marín segueix molt present a la vida dels seus tres companys d'Il Divo. Tant, que aquest mític grup musical ha volgut dedicar el retorn als escenaris al seu estimat amic i excomponent.

A finals de juny, els músics van començar una nova gira en memòria del company. Aquest tour, anomenat Grandes Éxitos, està format per un total de 12 concerts a les principals ciutats espanyoles, a més de comptar amb altres cites fora del país.

Imatge promocional del quartet Il Divo
Els companys de Carlos Marín s'emocionen amb la seva tornada | Cedida

Durant una de les primeres actuacions, els tres companys de Carlos Marín van voler mostrar el seu afecte cap al component espanyol.

«Carlos era com un germà per a nosaltres, amb ell hem viscut aventures i moments inoblidables. En aquests 18 anys, hem passat gairebé més temps junts que amb la nostra família. Mai hi haurà un altre com ell», van assegurar emocionats els seus seguidors.

«Sens dubte ser aquí a Espanya fa que aquesta nit sigui més especial perquè Carlos era un espanyol orgullós del seu país, dels seus costums, i, per descomptat, de la seva gent».