Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

El català Jorge Javier Vázquez comunica als seus caps que ja ha pres una decisió

Jorge Javier Vázquez torna a la televisió després d'una sobtada desaparició

Saltaven les alarmes la setmana passada quan Jorge Javier Vázquez no estava al capdavant de la segona edició de Sálvame Mediafest. El presentador desapareixia del tot i sense explicació de la graella televisiva. Ara, després d'uns quants dies de rumors i especulacions, ja s'han revelat quins eren els motius de la seva absència.

Jorge Javier Vázquez dona positiu en Coronavirus

I és que tot apunta que la nova onada de contagis de la Covid-19, també havia fet efecte a les instal·lacions de Mediaset. Concretament, a un dels seus presentadors estrelles.

Així, Jorge Javier Vázquez donava positiu en coronavirus, havent-hi d'absentar completament de totes les seves tasques professionals. D'aquesta manera, Adela González i Nuria Marín van ser les encarregades de presentar Sálvame Mediafest. Això va deixar l'audiència totalment estupefacta en no veure Jorge Javier al comandament.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
Jorge Javier Vázquez ha hagut de fer una aturada a causa de la Covid-19 | Telecinco

Després d'això una infinitat d'especulacions i rumors van començar a sorgir respecte al qual podria haver passat al badaloní. Finalment, la cadena va optar per emetre un comunicat on aclarien tots els dubtes. A més, aclaria com quedarien organitzats la resta de programes amb noves cares al capdavant.

«Pel seu positiu en Covid, Jorge Javier Vázquez no va poder participar ahir a la nit a la segona edició del Sálvame Mediafest, avui serà substituït a la gala de Supervivientes per Carlos Sobera i demà estarà María Patiño al capdavant del Deluxe».

Sálvame Mediafest va aconseguir liderar sense Jorge al capdavant

Tot i l'absència de Jorge Javier al Sálvame Mediafest, la segona edició del festival va sortir victoriosa en el duel d'audiències. Això sí, cal destacar que va baixar 2.5 punts respecte a la primera edició.

Imatge de les puntuacions del Sálvame Mediafest 2022
Sálvame Mediafest ha estat un dels programes revelació de la temporada | Mediaset

I el mateix va passar amb el Deluxe, programa que va ser presentat per María Patiño, i que va aconseguir 15.4% amb la visita de Rocío Carrasco. Amb aquestes dades d'audiència va quedar reflectit que Jorge Javier Vázquez no és l'únic presentador de la cadena que sap com aixecar un programa.

Però a més de Jorge Javier Vázquez, ahir dilluns es va confirmar el positiu en Covid-19 de l'altra cara visible de Sálvame, Adela González. Per la seva banda, la presentadora va fer servir les xarxes socials per donar la notícia.

La comunicadora va explicar als seus seguidors que «va ser lleu, excepte pel dolor muscular» i, per descomptat, els seus companys no van dubtar a enviar-li suport. I és que la setmana passada, la presentadora basca va aconseguir una gran rellevància pública a través també de les xarxes socials, on va fer un homenatge a un veí seu que havia mort

Jorge Javier ja s'ha recuperat

Amb tot l'enrenou generat per la seva sobtada desaparició, el català va voler comparèixer davant els mitjans de comunicació. Segons els reporters de La Razón, està en plena recuperació, però els dies haurien estat una mica incerts per a ell, ja que la Covid-19 havia afectat el seu estat de salut. Encara que no va perdre mai les esperances de poder recuperar-se.

Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres
Jorge Javier Vázquez llest per tornar a la televisió | Europa Press

«Em trobo millor i dilluns que ve tornaré a la televisió. Ja ha passat el pitjor i em sento amb forces per tornar. El virus està desapareixent i estic bé, però he passat uns dies regulars», revelava davant dels mitjans de comunicació, assegurant que ha seguit les indicacions i s'ha pres aquests dies «amb tranquil·litat i molt de descans».

Encara que, el cert és que aquesta breu aturada a la televisió també li ha servit per desconnectar i prendre's les coses amb una perspectiva més gran després d'uns mesos de molta feina. Després de passar aquesta setmana, Jorge Javier Vázquez ja s'ha tornat a reincorporar a la televisió.

▶️ Lolita Flores reconoce que lo ha probado y avisa a su hijo Guillermo que tenga cuidado