Primer pla de la princesa Elionor

La princesa Elionor revela amb només 4 paraules què succeeix ara mateix a la seva vida

Elionor ha triomfat amb el seu discurs als Premis Fundació Princesa de Girona

Durant les últimes hores, ningú no pot parar de parlar de la princesa Elionor. El motiu és, ni més ni menys, que la neta del rei emèrit ha tornat a Espanya amb més força que mai.

I és que, després de passar una temporada fora del país pels seus estudis a l'UWC Atlantic College de Gal·les, Elionor ha tornat força canviada. Sens dubte, ja no en queda ni rastre de l'adolescent que pronunciava discursos tímidament.

Ara, la filla del rei Felip VI ha millorat les seves habilitats de comunicació i es mostra més segura davant de les càmeres i els espectadors presents. En poques paraules, Elionor s'ha fet gran i amb 16 anys ja demostra que és una persona perfectament adulta.

Família Reial
La princesa Elionor, acompanyada per la seva família, arribant a l'acte | EUROPA PRESS

Fins i tot el seu to de veu ha canviat. Abans era molt més dolça i nerviosa, en canvi ara presumeix d'un to greu i molt més decidit. Evidentment, aquests canvis produïts han estat gràcies a la gran preparació que ha tingut amb el pas dels anys.

Ahir, 4 de juny, els presents als Premis Fundació Princesa de Girona van ser els primers testimonis de l'enorme evolució que ha experimentat Elionor. La gala en qüestió es va celebrar a l'Auditori Àgora de les Aigües AGBAR de Cornellà de Llobregat (Barcelona).

Elionor lidera els Premis Fundació Princesa de Girona amb èxit

La princesa Elionor  va tornar a Espanya després de finalitzar el seu intens curs acadèmic. Segons la revista Hola!, la filla del rei Felip VI va dir 'adeu', almenys a l'estiu, al seu batxillerat a Gal·les amb «notes espectaculars».

D'altra banda, assenyalen que l'hereva al tron es va adaptar des del primer moment que s'hi va instal·lar. Per això no li va ser difícil aconseguir molt bons resultats acadèmics.

Ara, ha tornat més decidida que mai i ha deixat enrere aquella adolescent que es posava nerviosa cada vegada que parlava en públic. La veritat és que no la sentíem pronunciar cap discurs des dels Premis Princesa d'Astúries el 2021.

Però a la gala d'ahir va demostrar que ha millorat les seves habilitats comunicatives. El control que va mantenir durant la seva intervenció es va ser evident durant els 4 minuts que va durar, aproximadament.

A més, ja no es podia percebre aquests trets notoris de la tremolor que surt quan parles en públic. Aquesta vegada, segura i amb tranquil·litat aparent, va portar les regnes del discurs a la perfecció.

Princesa Elionor
La neta del rei emèrit ha fet a la perfecció el discurs que ha pronunciat | EUROPA PRESS

D'altra banda, també va destacar la seva habilitat per parlar en català i en anglès. L'hereva al tron va optar per parlar en el primer idioma, ja que que eren a la ciutat de Girona i per referir-se a unes quantes guardonades.

Elionor va felicitar Maria Hervás (premiada en la categoria d'Arts i Lletres), la física Eleonora Viezzer (Investigació Científica) i la psicòloga Claudia Tecglen (categoria Social) en castellà.

En canvi, es va dirigir a l'enginyera Elisenda Bou-Balust (categoria Empresa) en català i a la conversadora Trang Nguyen (Premi Internacional) en anglès.

Després de felicitar les esmentades professionals guardonades, la germana de la infanta Sofia va voler parlar en públic de la seva preparació i formació rebuda. «Jo també m'estic preparant», deia.

«M'identifico amb els valors que impulsa la fundació, que són els meus objectius: el talent, l'esforç, el compromís i la solidaritat». Sens dubte, quatre paraules que han marcat i marcaran la seva carrera.

La princesa Elionor crea vincles amb els més joves

Moments abans de finalitzar, la filla del rei Felip VI ha volgut pronunciar les seves darreres paraules. «La meva generació, la de les premiades, confiem que l'esforç d'una feina compromesa pugui contribuir a un futur esperançador», concloïa.

Un missatge adreçat als més joves amb el propòsit de connectar, cada cop més, amb la seva generació.

La gala va ser tot un èxit no només pels guardonats presents, sinó també per l'esplèndida intervenció de la princesa Elionor. L'hereva al tron va demostrar a tota Espanya que ja és tota una dona adulta.

Sens dubte, el seu discurs va ser molt aplaudit pels convidats i pels seus propis pares, que eren feliços. Fins i tot es van posar drets i la van felicitar amb un petó, gestos en què es palpava com d'orgullosos n'estaven de la seva filla.

Tot indica que la princesa Elionor s'ha fet gran i està afrontant les seves obligacions com a hereva al tron amb èxit. Els Reis estan molt satisfets per la magnífica evolució que ha experimentat la que algun dia es farà càrrec del país.