Rosa Benito plorant

Rosa Benito, sense paraules en sentir parlar el seu fill Salvador en directe

Rosa Benito rep un cop inesperat després dels últims esdeveniments

Rosa Benito rebia un cop inesperat dilluns passat 4 de juliol al plató de Sálvame. La que va ser cunyada de 'La más grande' ha estat una de les protagonistes del cap de setmana pel seu intent de boicot a l'obertura del museu. Va inundar les seves xarxes socials amb missatges directes cap a la neboda defensant amb dents i ungles el seu exmarit.

Però el que va tenir més repercussió va ser la seva crítica despietada al paper de mare de Rocío. Un cop més, Rosa va demostrar una gran falta d'empatia amb ella, no havia comprès la seva delicada situació. Per això, Terelu no va dubtar a defensar la seva amiga davant la col·laboradora de Ya es mediodía.

Rosa Benito incendia les xarxes amb els seus atacs a la seva neboda

Rosa Benito no només va qualificar-se com la persona que va patir més després de la mort de la de Chipiona, sinó que ara també com la fidel defensora de la família. Per això, davant la inauguració del Museu de Rocío Jurado, la seva reacció va causar una gran expectació.

Ningú de la família mediàtica de Rocío estava convidada a l'esdeveniment i és més, si volen anar-lo a veure, hauran de pagar l'entrada. Un tracte que els Mohedano rebien com un cop dur per no poder beneficiar-se, una vegada més, del nom de la cantant.

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rosa Benito boicoteja l'obertura del museu. | CatalunyaDiari
 

Va ser l'exdona d'Amador la primera a pronunciar-se al respecte al mateix instant en què s'estava produint l'obertura. Va publicar diversos missatges a les xarxes al·ludint la seva neboda que no van trigar a causar una gran polèmica.

Després d'això, Sálvame analitzava els fets i Terelu va respondre amb contundència a l'actitud, gairebé infantil, de Rosa. «No estic gens d'acord amb allò que ha escrit», començava dient. «És inoportú sempre, no ara mateix perquè s'estigui obrint el museu», assenyalava molt seriosa.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu sentencia a Rosa Benito després dels seus atacs a Rocío. | Mediaset
 

Però el més fort arribava quan la malaguenya carregava contra ella pel seu atac a Rocío i al seu paper com a mare. Sense anomenar-la, però clarament dirigit a la seva neboda, Rosa va insistir que una mare «ho ha de perdonar tot».

La filla de María Teresa va opinar que una mare «no és un sac de boxa», i que, de vegades cal plantar-se davant dels fills. «No sempre tenen la raó i estimar els fills és també dir-li les coses que fan malament», va sentenciar.

Rosa Benito rep la seva pròpia medicina

Les paraules de la presentadora de Sálvame adreçades a Rosa Benito guarden un missatge encobert. Recordem que fa unes setmanes, Salvador, el fill de Rosa i Amador va carregar contra la seva cosina.

Un atac inesperat d'algú que no havia entrat mai en conflictes i que la seva mare va aplaudir i defensar. I tot això sabent que les seves declaracions no ajudaven a calmar els ànims i, encara menys, a frenar el conflicte.

Primer pla de Rosa Benito enfadada.
Rosa Benito va aplaudir el seu fill quan aquest va criticar la seva cosina. | Mediaset
 

La col·laboradora ha trobat a les xarxes el lloc perfecte per mostrar la seva opinió sobre els problemes familiars. Però no només això, també per fer ostentació de la seva família, així com de la seva excel·lent relació amb 'La Jurado'.

De fet, el seu compte d'Instagram està ple de fotos al costat d'ella on la col·laboradora és sempre present.

Una activitat que es va incrementar dissabte passat coincidint amb la inauguració del museu. «Mentre tu sàpigues qui ets, el que has fet, el que has viscut, tant se val el que el món parli de tu», escrivia. «Això vol dir que seguim endavant…! Que et necessiten… que sense tu no són res», finalitzava.

Amador també es va pronunciar sobre l'exposició. «Ella és la que mana, que faci el que vulgui, jo no tinc ganes d'anar-lo de veure ni res, però un dia hauré d'anar», opinava.

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes