Primer pla d'Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.

Anabel Pantoja revela el que es juga a 'Supervivientes'

Anabel va acudir al reality per motius econòmics

Anabel Pantoja ha esdevingut una de les grans sorpreses d'aquesta edició de Supervivientes. Després que deixés a mitges la seva primera experiència, en aquesta ocasió, sembla que s'està agafant les coses més seriosament. De fet, darrere d'aquest canvi d'actitud s'amaga un motiu econòmic. Així es va comprovar fa uns dies en directe.

L'organització va permetre a la neboda d'Isabel parlar amb sa mare per videotrucada, on van poder abordar un parell de qüestions. Tot i això, allò que de veres preocupava Anabel era l'estat de salut de son pare. «No et preocupis, té els cuidadors i jo no li deixo que li falti de res», confirmava Merchi. Tractava de calmar-la perquè romangués la més tranquil·la que fos possible al reality.

En finalitzar la connexió amb la seva progenitora, la col·laboradora de televisió es va reunir amb els seus companys. Primer, es va mostrar una mica reservada, sense voler desvetllar tot allò que havia comentat amb la seva mare. No obstant això, només quan van passar un parell de dies es va sincerar sobre un tema que realment li preocupava.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja està passant-ho malament perquè no sap res de la seva família. | Mediaset

La situació econòmica de la família era un assumpte que li donava maldecaps. Ha explicat que «allò que em va deixar a mi més tranquil·la de la trucada va ser que ma mare em digués que mon pare estava ben cuidat». Va admetre que havia deixat «un dipòsit per pagar-ho tot, però no estava segura que hi arribés».

Tenia por que no ho cobrís tot «si jo era aquí dins molt de temps». En realitat, ha allargat la seva estada a Hondures més del que pensava. Per això, intuïa que els diners que havia deixat no serien suficients.

Anabel Pantoja sempre ha estat molt pendent de son pare durant els darrers mesos. Va acudir al reality deixant el pare recuperant-se d'un problema de salut. Els seus familiars tenien ordres d'avisar-la en cas que li passés alguna cosa.

Estava disposada a deixar el concurs si la situació ho exigia. Per son pare, faria tot el que calgués. Al llarg del darrer any, se l'ha vista acompanyar-lo a l'hospital en els pitjors moments.

Li hauria agradat passar més temps al seu costat, però les obligacions professionals li ho impedien. De fet, quan els companys li ho recriminaven, confessava que no es podia permetre el luxe de deixar de treballar. Havia de guanyar tots els diners que fos possible per deixar el seu progenitor a les millors mans.

Volia que no li faltés de res i, així, ho ha demostrat els darrers mesos. Ha posat a la seva disposició una sèrie de cuidadors perquè l'ajudessin en tot el que fos necessari.

Anabel Pantoja va rebre un missatge clar de sa mare

Anabel Pantoja va poder extreure moltes conclusions de la trobada que va tenir amb sa mare. «Vull que concursis amb el cap, el cor et pot jugar males passades. Quan tornis a Espanya, fes el que vulguis, però ara la teva meta és lluitar pel que tu vols, ser tu mateixa», va dir.

D'una manera molt clara li advertia que s'havia d'oblidar de Yulen. A l'illa, havia de competir i mirar pels seus interessos, sense estar pendent de ningú.

Li va confirmar que Bernardo «fa tres setmanes i mitja que és a casa, estan les seves cuidadores amb ell, jo no deixo que li falti de res. Està súperatès, no permetré que li falti de res».

Anabel es va veure una mica sorpresa quan li va parlar de l'idil·li amb el seu company. «Jo no em fico en les relacions de parella per a res. Jo el que vull és la teva felicitat", va intentar arreglar Merchi.

▶️ Primeras imágenes de Kiko Matamoros en España tras ser expulsado de Supervivientes