Primer pla d'Adela González

El marit d'Adela González confirma els pitjors presagis després de les dues pèrdues

Adela González ha hagut d'absentar-se de Telecinco

Adela González ha aconseguit a Telecinco una cosa que no és gens fàcil. Fitxava a principis d'any per Sálvame, el format televisiu més estimat i alhora odiat de la televisió actual.

Estimat per la seva frescor, espontaneïtat, atreviment i manca de complexos. Odiat pel seu egocentrisme, manca de vergonya i capacitat per inventar problemes on no n'hi hauria d'haver.

Adela tenia, en arribar a Telecinco, un currículum irreprotxable a la ràdio i televisió. Més centrada en la informació i l'entreteniment blanc, entrar de ple al cor i a la manera de fer de Sálvame era, si més no, arriscat.

Imatge d'Adela González.
Adela González s'ha adaptat perfectament a 'Sálvame' i era difícil. | Mediaset
 

5 mesos després, Adela ha passat el repte amb nota. Perfectament integrada a l'elenc de presentadors de l'espai, ha sabut agafar el to i prendre's el programa com allò que és: un lloc per gaudir.

Un dels últims exemples els hem vist amb la seva reacció als atacs de Víctor Sandoval. Lluny d'entrar al joc, Adela s'ho ha pres amb esportivitat i un somriure. Sembla que se sent còmoda, comparteix presentació amb qualsevol dels seus companys i il·lumina la pantalla amb el seu somriure.

Adela fins i tot ja s'ha atrevit a cantar i a ballar. També s'ha enfrontat a episodis força durs, com la tremenda caiguda de Belén Esteban o la crisi per la marxa de Kiko Matamoros i Anabel Pantoja a Hondures. És una totterreny i es nota que està gaudint el repte que va assumir.

Doncs bé, en el millor moment del seu enlairament meteòric a Telecinco, ha rebut la pitjor de les notícies.

Adela González, positiu per Covid

Adela González no podrà treballar durant uns dies perquè ha donat positiu per coronavirus. Sembla que el virus s'ha instal·lat a Mediaset i va recorrent les instal·lacions sense control en aquesta setena onada.

Primer van ser Jorge Javier Vázquez i Ion Aramendi els que van contraure el virus. De fet, Jorge encara no s'ha reincorporat. També s'han hagut d'absentar Iker Jiménez i David Cantero pel mateix motiu.

La setmana passada, Adela va ser cada dia a Sálvame i va conduir també el Sálvame Mediafest de dimecres. Ahir, Terelu era l'encarregada d'explicar que Adela no estaria a la televisió. Poc després ella mateixa ho explicava al seu compte de Twitter.

No és la primera vegada que Adela contrau la malaltia. Com en molts dels casos actuals, ja ho va tenir anteriorment, però en una altra de les variants que hi ha hagut durant tot aquest temps.

«Excepte per un lleu dolor muscular, estic bé. A veure si aviat dono negatiu i puc tornar a ballar», deia Adela a les xarxes.

Per la seva banda Terelu, que es va fer càrrec del programa, ja que dos dels seus presentadors titulars són a casa de baixa, confirmava que Adela estava veient Sálvame.

Adela, l'últim cas que fa tremolar Mediaset

Adela González ha estat l'últim cas que ha preocupat severament Mediaset. Durant aquests dos anys llargs de pandèmia, a la cadena de Paolo Vasile han hagut de fer malabars per no quedar-se sense cares que presentessin els programes.

Així doncs, a l'etapa més dura de la pandèmia, els protocols d'aïllament de presentadors i col·laboradors era molt estricte. A més, es van suprimir serveis de maquillatge i perruqueria durant molt de temps, una cosa que encara avui indigna alguns col·laboradors.

Amb el pas del temps i el relaxament de mesures, també s'ha respirat amb més tranquil·litat. No obstant això, aquesta última onada ha agafat una mica desprevinguts els responsables de la cadena. Amb el positiu d'Adela, han coincidit pràcticament tres de les cares més importants de baixa. I tot apunta que Adela no serà l'última.