Imatge de la princesa Elionor.

Elionor sorprèn a Girona: el seu gran canvi físic deixa tothom de pedra

Elionor sorprèn tothom als Premis de Girona

Elionor havia endarrerit les seves vacances per ser a Catalunya. Aquest dilluns era el dia escollit per al lliurament dels Premis de Girona que porten el seu nom. I tothom estava pendent d'ella.

Sobretot després d'un any en què les seves intervencions públiques han escassejat. La seva estada a Gal·les durant el curs escolar van fer que els seus viatges a Espanya fossin amb comptagotes. L'última vegada que havia participat en l'agenda institucional havia estat per Setmana Santa, així que tothom tenia moltes ganes de veure-la.

Per a l'ocasió, Elionor va sorprendre tothom. Va lluir un look totalment diferent del que ens té acostumats. Es nota que ha deixat de ser una nena i ja s'acosta a l'edat adulta.

Imatge de la princesa Elionor als Premis de Girona.
Elionor fent el discurs aquest dilluns a Barcelona. | Europa Press
 

Al voltant de les 19:00 feia acte de presència al Museu de les Aigües AGBAR a Cornellà de Llobregat (Barcelona). Va ser el lloc escollit després que Girona hagués declarat persona non grata a Felip fa uns anys.

L'hereva semblava més princesa que mai, amb un vestit blau d'estil ballarina de llarg midi i escot bardot. Era el model Musca de la marca Miphai, que es pot trobar a la seva pàgina web amb un preu de 169 euros. El va acompanyar amb unes sabates nude destalonades de taló de la firma Carolina Herrera.

Sens dubte, era l'estilisme més espectacular que havia vestit fins ara. Deixava clar que era una data molt especial.

Ens tenia acostumats a vestir més informalment. Va aparcar durant unes hores els vestits d'estil camisers, com els que va lluir amb anterioritat a seva la visita a Catalunya, i la cabellera solta. D'alguna manera escapava de la seva zona de confort i apostava per un estil una mica més formal, que aconseguia mantenir l'aspecte juvenil.

Elionor va intentar concedir-li un protagonisme més gran a les espatlles, que anaven al descobert. Per això va optar per recollir els seus cabells en un monyo trenat efecte wet. Era una aposta totalment nova, que la feia més adulta i sofisticada.

D'aquesta manera, segueix els passos de la seva mare, qui sol lluir aquest tipus de recollits. Pel que fa als complements, es va decantar per unes arracades amb pedra blava a joc amb el vestit.

La infanta Sofia també va encertar el seu estilisme. Per a l'ocasió va apostar pel blanc, un dels colors que més abunden al seu armari. Va anar a l'esdeveniment amb una versió de dues peces, que segurament servirà d'inspiració a moltes joves de la seva edat.

Aquest conjunt es componia d'una llarga brusa de màniga curta amb llarg asimètric. Els pantalons tipus sastre era del mateix to, combinant-ho tot amb unes sabates planes de Carolina Herrera.

Elionor confessa la seva preocupació pel conflicte d'Ucraïna

Elionor  va lamentar en el seu discurs la «devastadora» situació d'incertesa que ha provocat la guerra d'Ucraïna entre els joves. Estimen que han «pogut perdre l'esperança d'un futur millor». Va afegir que «l'època que vivim és exigent».

Es va tractar de la tercera vegada des del 2019 que la princesa presideix l'acte de lliurament dels Premis de la Fundació de Girona. Els anteriors es van haver de fer a Barcelona davant la negativa del consistori de Girona a cedir un espai per celebrar l'acte.

Imatge de la Família Reial arribant als Premis de Girona.
La Família Reial arribant a l'acte, amb Elionor lluint un vestit molt semblant al de la seva mare. | Europa Press
 

«Ha pres els projectes i les il·lusions de molts joves», va declarar l'hereva. Va voler recordar els nois que ho han perdut tot i que no podran «accedir a oportunitats com les que impulsa la Fundació».

Elionor, com sol ser habitual, va declarar la seva «alegria» per ser a Catalunya. Una part del discurs es va fer en català, una llengua que domina des de ben petita.

▶️ Leonor enmudece con las fotos de Juan Carlos I que confirman el engaño