Primer pla de Rosa Benito somrient

Rosa Benito revela el secret de la seva altra família: els seus cinc germans

Rosa Benito sempre ha mantingut allunyada dels mitjans la seva pròpia família

Si d'algú ha parlat Rosa Benito a la televisió i a la premsa del cor és d'aquella que va ser la seva família política. Ens referim tant al seu exmarit com a Rocío Jurado, que va ser la seva cunyada, i a la seva filla, Rocío Carrasco. No obstant això, manté la seva pròpia família allunyada dels mitjans de comunicació perquè pugui continuar gaudint del seu anonimat.

Això sí, coneixem diversos detalls del clan Benito. Per exemple, sabem que la col·laboradora de Ya es mediodía té cinc germans: quatre homes i una dona.

Rosa Benito i els seus quatre germans homes

La mare de Chayo Mohedano no ha tingut cap objecció a guanyar-se la vida comentant totes les notícies d'aquella que ha estat la seva família política. Família a la qual va arribar després d'enamorar-se perdudament d'Amador, amb qui va tenir quatre fills, i en què es va esdevenir una peça fonamental. Sí, perquè aviat va passar a ser la perruquera de La más grande, de la qual no se separava en cap moment.

Després de la mort de l'artista, la Rosa va iniciar la seva carrera a la televisió i així es va posar sota el focus mediàtic més que mai. Tot i això, sempre ha mantingut en la més estricta intimitat la seva pròpia família, però això no ha impedit que en coneguem dades puntuals, com ara, que té cinc germans.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito té quatre fills i cinc germans. | CatalunyaDiari

Quatre en són homes, dels quals Pepe n'és el més gran i que el març passat tornava a casar-se amb la seva dona, Cani, després de 50 anys de matrimoni. Precisament, va ser la col·laboradora qui es va encarregar de portar-lo a l'altar. Aquesta parella li ha fet tres nebots a l'ex d'Amador.

Un altre dels homes de la família és Eleuterio, que, segons va publicar Outdoor, està casat i és pare de dues filles. Va contreure matrimoni a la dècada dels anys 70 i, encara que ara es troba jubilat, va ser Policia Nacional.

Tampoc cal oblidar-se d'Antonio, que és amb qui sembla que l'ex d'Amador ha tingut sempre una relació més especial des de ben petita. Per aquest motiu, no ha dubtat a publicar diverses vegades imatges junts de quan eren nens a les seves xarxes socials. Se sap que viu a Alacant i que ha treballat com a funcionari de l'Estat.

A aquests, s'hi afegeix Juan Carlos, del qual només es coneix que és veí de la localitat de Sant Vicent de Raspeig.

Rosa Benito, molt aferrada a la seva germana

Aquella que va ser cunyada de 'La Jurado' també té una germana, que és menor que ella. S'anomena Geles i és la més coneguda del clan perquè, quan la Rosa va participar en Supervivientes, ella va ser l'encarregada de defensar-la als platós de televisió.

Mantenen tan bona relació que la col·laboradora ha compartit diverses imatges juntes a les seves xarxes socials. És més, les ha acompanyades de paraules emotives cap a aquella, com ara: «La meva germana, una de les persones més importants de la meva vida».

«Vas venir al món un 20 d'abril d'un meravellós any. T'estimo, ho ets tot per a mi».

No obstant això, no només és fort el seu vincle amb Geles, sinó que ho és amb tota la família. Una bona mostra d'això és que, freqüentment, es reuneix amb els seus germans, cunyats i nebots. Són una família molt unida que aprofiten sempre que poden per passar un dia junts, i així s'aprecia a l'Instagram de Benito.

▶️ Lola Herrera vuelve para ponerse al frente de la segunda parte de 'UPA Dance'