Fotomuntatge d'Amelia Bono i Raphael.

Amelia Bono canvia i sorprèn Raphael en explicar els seus nous sentiments

L'últim gest d'Amelia Bono ho ha canviat tot

La vida d'Amelia Bono ha fet un gir brutal durant els últims mesos. Si fa temps confirmava la seva ruptura amb Manuel Martos després d'anys de relació, l'empresària proclama ara als quatre vents que se sent pletòrica. El motiu? Un que ha deixat amb el seu sogre, Raphael, bocavadat.

Amelia Bono canvia radicalment

La filla del socialista José Bono fa setmanes que és el centre de totes les mirades. El motiu no és altre que la decisió de reconciliar-se amb el pare dels seus quatre fills, Manuel Martos.

La parella va anunciar de cop i volta que decidien anar per camins separats, deixant de banda els més de 14 anys de relació. A més, anunciaven que encara que l'amor s'acabava, la unió familiar era primordial. Per això, des d'aquell moment, eren oficialment una parella separada, però que convivia junta.

Tot i això, tot va canviar en qüestió de mesos. Fins i tot amb rumors de nous amors pel mig, Amelia Bono i Manuel Martos van decidir donar-se una altra oportunitat. No van ser ells els que ho van anunciar, però, sinó una coneguda revista del cor.

A cop de fotografia, la parella apareixia a tots els quioscos d'Espanya. Amelia va aprofitar aquest moment per anunciar-ho davant dels mitjans de comunicació. «Estem molt feliços, estem molt bé i ara encara millor, és clar que Manuel és l'home de la meva vida», confessava.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia Bono confessava als mitjans de comunicació que ha reprès la seva relació amb Manuel Martos | GTRES

Després d'això, la família de tots dos va començar a ser rellevant per a la premsa. Molts mitjans deixaven anar que els pares de Manuel Martos no estaven d'acord amb la seva decisió. Per això, des de llavors, asseguren que la relació de la filla de José Bono amb Raphael no és la més desitjada.

No obstant això, tots aquests rumors se n'han anat en orris després que la dona de Manuel pengés un vídeo. Era un vídeo en què Amelia expressa els seus sentiments i amb el qual ho ha deixat tot molt clar al seu sogre.

Amelia Bono canvia i explica els seus sentiments

Té més de 400 000 seguidors i publica diàriament algun contingut al seu compte d'Instagram. Però ningú imaginava que Amelia aprofitaria aquesta xarxa social per proclamar als quatre vents com n'és de feliç.

Aprofitant la data del seu aniversari, ha celebrat amb magnificència els seus nous 41 anys. I ho ha fet penjant un vídeo amb Manuel Martos i un pastís amb espelmes. S'hi veu la parella feliç, ballant i celebrant la vida.

Al costat del vídeo, la filla de José Bono ha escrit unes paraules que han quedat gravades per sempre. «No puc estar més feliç. La meva festa d'aniversari d'ahir, gràcies a tots els meus amics i família, soc una afortunada», escrivia. Sens dubte unes declaracions que han deixat la família de la parella amb la boca oberta.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Amelia Bono no manté una estreta relació amb el pare de Manuel Martos, Raphael | GTRES

 

L'absència de Raphael a l'aniversari

Tot i que molts mitjans apunten que la relació dels pares de Manuel Martos amb Amelia Bono és bona, això no seria del tot cert. El temps ha passat, però les rancúnies encara no. És aviat per confirmar que això sigui aigua passada.

N'és una prova l'absència del cantant i de la seva dona a la festa d'aniversari de l'esposa del seu fill. Ni Raphael ni Natalia Figueroa apareixen en cap dels vídeos penjats per l'empresària i això no ha fet més que augmentar els rumors. Del que no hi ha dubte és que, tot i la tensió que hi pugui haver entre la relació dels seus pares amb la seva dona, Manuel Martos està més enamorat que mai.