Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores rep l'herència del seu avi Pedro Carrasco i ho perdona tot

Rocío Flores té clar el que pensa sobre Pedro Carrasco

Rocío Flores hauria d'estar acostumada a rebre crítiques i a bregar amb la pressió mediàtica perquè és famosa des d'abans de néixer. Pertany a una família important: és neta de la cantant més estimada d'Espanya i del boxejador més ben pagat dels 70. Pedro Carrasco va deixar un llegat que la noia acaba de rebre i se sent tan orgullosa que ha decidit perdonar-li-ho tot.

Rocío Flores té en poder seu l'herència que més desitjava: presenta una gran semblança física amb Pedro, un home que sempre ha admirat. Un grup de reporters no ha parat fins a trobar-la per preguntar-li sobre aquest assumpte i s'ha mostrat molt amable. Reconeix que se sent afortunada i tot fa pensar que protegirà amb zel el seu gran premi.

Rocío Flores seriosa
Rocío Flores té una bona imatge del seu avi | Mediaset

Rocío ha publicat en més d'una ocasió fotografies a les xarxes socials per deixar clar el que pensa sobre el seu avi. Tothom parla del talent de Rocío Jurado, però Pedro Carrasco també era un professional molt estimat pel públic. Quan van passar 20 anys des que l'esportista va morir, Flores va escriure: «És un orgull ser la teva neta».

També, ha heretat part dels seguidors de Pedro, que no consenteixen que ningú parli malament de la jove per cap motiu. Aquest exèrcit de fans ha fet que perdoni el costat fosc de les xarxes socials, ja que també hi ha persones que estan amb ella. Ha trigat molt a adonar-se'n, però l'espera ha valgut la pena i ara està millor que mai.

Pedro va morir de forma sobtada i no es va poder acomiadar de ningú, però la seva filla Rociíto sempre ha deixat clar que era molt afectuós. Adorava la seva família, de fet va decidir renunciar a la seva carrera per passar temps amb la seva primogènita. Rocío Jurado era una estrella internacional i no tenia tant de temps, viatjava constantment.

Rocío Flores adora Pedro Carrasco

Rocío ha intentat ser prudent i fins fa poc no ha parlat de temes personals, però a les seves xarxes sí que s'ha pronunciat. Fa uns anys, va publicar una imatge del seu avi amb tres paraules que ho diuen tot: «El meu referent». No va tenir gaire tracte amb ell, era petita quan va morir, però el seu record li va deixar una empremta inesborrable que ha marcat la seva vida.

Pedro Carrasco
Rocío Flores té el suport dels amics de Pedro Carrasco | Cedida

Flores se sent afortunada per assemblar-se físicament al boxejador, però no vol entrar al tema per no despertar cap polèmica. No té bona relació amb la mare i prefereix no fer declaracions que li puguin molestar. Rociíto és massa susceptible amb tot el que té a veure amb Pedro. Per això, és millor no tractar determinats assumptes.

La col·laboradora ha confessat que està passant un moment delicat perquè els defensors de Rociíto s'han alçat contra ella. Li truquen amb número ocult a altes hores de la matinada i li envien missatges amb paraules poc afectuoses. Ha denunciat la salutació a través de les seves xarxes socials per intentar que el públic se n'apiadi.

Rocío Flores té clara la seva postura

Rocío sempre ha parlat molt clar, però en una ocasió va fer una reflexió que va despertar molts rumors. «Sempre és important recordar alguna cosa, l'important és el que perdura i les nostres famílies són eternes», va escriure a les xarxes. Aquest cometari va fer pensar que el retrobament amb Rociíto era a prop, però tot va ser un breu miratge.

Pedro Carrasco adorava la seva filla, però també estimava la seva neta. Per tant, ningú sap a quin bàndol es posicionaria en aquesta batalla. Ha fet l'únic que podia: lliurar a la influencer la seva legió de seguidors i el seu indubtable atractiu físic. Raquel Mosquera, vídua del boxejador, està d'acord amb aquest meravellós regal.