Imatge d'Almudena Cid seriosa.

Almudena Cid envia un missatge molt contundent a Christian Gálvez

Almudena es mostra radiant després de trencar amb el seu xicot

Almudena Cid ha aconseguit amb el temps superar la seva ruptura matrimonial. Les persones del seu entorn asseguraven que ho havia passat fatal després de separar-se de Christian Gálvez. Tot i això, ara sembla que ha tornat a recuperar la il·lusió i no aconsegueix treure's el somriure de la boca.

Durant els últims dies se l'ha pogut veure a Màlaga lluint espectacular. Es va refugiar a la costa andalusa a la recerca de pau i tranquil·litat, una cosa que ha trobat molt a faltar aquests últims mesos. Mai li ha agradat ser el focus d'atenció, i menys per una cosa tan desagradable com és el final d'un matrimoni.

De moment, Almudena no contempla tornar a enamorar-se, encara que tampoc no vol tancar-se portes. Amb 42 anys, divorciada i sense fills, sap que no li faltaran oportunitats. El que té clar és que ella trigarà una mica més que Christian a trobar la seva parella ideal.

Fotomuntatge d'un story d'Almudena Cid.
Almudena va compartir uns vídeos a Instagram, molt relaxada i feliç de la vida. | Instagram (@almudenacid)
 

Recentment va voler compartir amb els seus seguidors a Instagram una part de les seves vacances. Mostrava la seva roca favorita, però també aprofitava per lluir biquini i felicitat.

Ha volgut passar pàgina de pressa. No li servia per res continuar lamentant-se per tot el que havia succeït en el passat. El seu èxit professional contrasta també amb la caiguda en desgràcia del presentador.

Amb el pas de les setmanes ha comprovat com el seu concurs, Alta tensión, anava perdent protagonisme. De mica en mica es va desinflant i els canvis horaris programats per Cuatro han acabat per enfonsar-lo una mica més. A això se li uneix a més la seva baixa de la ràdio.

Durant l'última temporada, l'ex d'Almudena Cid es va posar al capdavant d'un espai a Cadena 100, però ja va avançar que no hi continuarà a partir del setembre. Es desconeix si és una decisió pròpia o simplement van decidir prescindir dels seus serveis. És possible que als responsables de l'emissora no els interessés comptar amb algú que és a tota hora a la premsa del cor.

En una carta es va voler acomiadar dels oients. «Ha estat un veritable honor treballar aquí, i estic eternament agraït. Per haver treballat amb tantes persones que m'han ensenyat com fer i com no fer les coses».

Va continuar dient que «vull donar les gràcies per tot el que vaig aprendre. Coses com ara que una jerarquia vertical no val per res si no hi ha respecte horitzontal. Vaig comprendre que a la por no se la combat, perquè la por som nosaltres».

També va voler recordar l'exgimnasta al seu missatge. «Vaig aprendre a ser una mica més amable amb les meves versions passades, ja que no sabia les coses que sé ara. Vaig aprendre a deixar anar els que van haver de marxar, per fer espai als que devien i volien arribar».

Almudena Cid es troba al marge de tot

Almudena Cid continua centrada en la seva carrera com a actriu. Poc després de separar-se, s'iniciava al món del teatre, on li auguren un bon futur. Mentrestant, des de la distància aprecia com el seu ex va perdent seguidors pel camí.

Els seus programes ja no aconsegueixen enganxar tant com abans. Alguns creuen que el seu divorci li ha pogut passar factura a la seva imatge i a això se li uniria la modificació horària. Alta tensión va passar d'un 6% de quota de pantalla a un discret 1,8%, amb menys de 200.000 seguidors.

Almudena Cid amb cara de sorpresa
L'esportista ja no se'n recorda del seu ex. | Europa Press
 

Si continua per aquesta línia, el més probable és que la temporada que ve decideixin cancel·lar-lo i apostar per un altre format. Però això no sembla preocupar en excés el presentador, que ja tindria al cap un nou projecte. Seria un concurs amb famosos on es posaria al capdavant amb Carolina Cerezuela.

Casualment, Almudena Cid havia rebut una invitació per participar en aquest espai. Per algun motiu que es desconeix, va decidir rebutjar-la.

▶️ Lolita Flores reconoce que lo ha probado y avisa a su hijo Guillermo que tenga cuidado