David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es rendeix i sentencia la seva mare: «Odi»

David Flores continua sense entendre Rocío

David Flores Carrasco segueix amb molta atenció el conflicte que manté la seva mare amb els Mohedano. La situació s'ha anat agreujant durant els últims dies arran de l'obertura del museu de 'la Jurado' a Chipiona. Les constants picabaralles entre els uns i els altres no s'atura i cada vegada afecta més gent.

Rociíto  va participar dissabte passat a la inauguració del centre d'interpretació que pretén homenatjar 'La más grande'. Com s'esperava, es va envoltar dels seus amics més fidels, deixant al marge la seva família mediàtica. Ni els seus germans, ni els seus oncles ni els seus fills hi estaven convidats.

Una cosa que li va fer molt de mal a David Flores, un reconegut seguidor de l'artista. Sempre va sentir molta admiració per la seva àvia. Només cal veure unes imatges que va compartir fa uns dies Olga Moreno.

S'hi podia veure el jove amb una samarreta amb la imatge de 'la Jurado'. En qualsevol cas, Rociíto ja ha advertit els seus familiars que podran visitar la instal·lació a partir del dia 7, que és quan s'obrirà al públic. Això sí, els va emplaçar a pagar l'entrada com la resta.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco sempre ha sentit una gran admiració per la seva àvia. | GTRES
 

Amador Mohedano també es va mostrar molt molest pel que va passar dissabte passat. «Ella no s'atura, sinó que segueix i segueix. Arriba un moment en què ja som adults i hem passat moltes coses a la vida», assenyalava a Sálvame.

El germà de la cantant no ha volgut aprofundir en excés sobre el tema, insinuant que parlarà més endavant, amb pagament previ. «Quan arribi el moment contestaré a les coses d'ella», va afegir.

Sí que es va mostrar una mica més rotund en una conversa al canal de YouTube de Juanjus. Ha assenyalat que «tot això és una barbaritat. De mi han dit de tot des de sempre, però el que passa és que ara ella és com la cap, i aquí no ha de manar ningú».

Té un pensament molt semblant al de David Flores Carrasco. Creu que Rocío viu enfrontada a tot. «És odi el que té la meva neboda, però no contra nosaltres, sinó amb tothom», va subratllar Amador.

Va afegir que «odia tothom. El meu propi fill em deia ahir que tampoc ho entén i que no la reconeix. Se n'ha anat de l'olla».

També va tenir temps per parlar de Fidel Albiac, a qui responsabilitzen de tot el que fa Rociíto. «Tothom diu que és així per qui té al costat. Qui té al costat pot donar-li un mal consell, però a mi ningú m'impedirà que tingui la relació que vulgui amb la meva família», va dir.

Imatge de Rocío Carrasco assenyalant la placa del museu de la seva mare, Rocío Jurado
Rocío, a la inauguració del museu de la cantant, on no va estar David ni cap dels seus familiars. | GTRES

 

David Flores Carrasco, sense tenir cap mena de tracte amb ella des de fa temps

David Flores Carrasco fa uns quants anys que no parla amb la seva mare. El més probable és que la pròxima vegada que es vegin sigui en un jutjat. El noi té pendent una demanda contra ella per l'impagament de la pensió des del 2018.

En un primer moment havia estat el seu pare qui havia presentat la denúncia. Però una vegada el jove va aconseguir la majoria d'edat, va decidir continuar endavant amb el procés.

El germà de Rocío Jurado va assegurar que «el que ella ha marcat per a la seva vida és que ha abandonat els seus fills. Però si ella parla així de malament de la seva filla, què no farà amb tota la resta», pregunta.

David s'ha deslliurat, de moment, de les crítiques de la seva mare. Durant els últims anys ha trobat a faltar una trucada o una visita. Però ha trobat tot allò que necessitava gràcies a Olga Moreno.

▶️ Belén Esteban recibe otro duro varapalo en su peor momento