Foto d'Amador Mohedano

Amador Mohedano revela per què Rociíto va decidir casar-se amb Fidel Albiac

Amador Mohedano ha explicat per què desconfia de Fidel Albiac

Rocío Carrasco va decidir fa dos anys fer un pas endavant i explicar la seva veritat a través d'una docusèrie. El seu testimoni no va deixar en bon lloc els seus familiars materns, cosa que va provocar que alguns familiars donessin la seva pròpia versió. Un d'ells és Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado, que ha explicat el motiu pel qual la seva neboda es va casar amb Fidel Albiac.

Després de l'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Amador es va asseure al plató de 'Viernes Deluxe' per respondre a les acusacions de Rocío Carrasco. La filla de Rocío Jurado va qualificar els germans de la seva mare, Amador i Gloria, com a «'alimañas'». Un qualificatiu que va doldre el seu oncle: «'Alimaña' és una paraula molt bruta i molt lletja, no ens ho mereixem».

Durant la seva intervenció, Mohedano va assegurar que «fer aquesta docusèrie és fer mal a la família». A més, va fer una reflexió sobre el comportament de la seva neboda: «Si la seva mare ara veiés el que fa, jo no sé què pensaria. No estaria d'acord amb el que ara fa la seva filla».

Amador ha revelat que Rociíto es va casar amb Fidel perquè estava enamorada, però diu que no creu en aquest amor. Pensa que Albiac és el culpable de tots els problemes familiars i que ha «manipulat» i «captat» Rocío.

Amador Mohedano destapa el secret de Rocío Carrasco

Ara Amador ha decidit seguir els passos de Rocío Carrasco i emet el seu propi documental a través de YouTube, més concretament al canal CadenaJuanjoVlog.

En la primera entrega, l'exmarit de Rosa Benito ha volgut compartir nombrosos records de la seva germana. Però també ha tingut ocasió de tractar altres temes com ara la seva relació amb Rocío Carrasco des que va començar la seva relació amb Fidel Albiac.

L'arribada de l'actual marit de Rocío Carrasco després del divorci d'Antonio David, va marcar un punt d'inflexió a la família Mohedano. «La relació amb Antonio David ens va deixar molt escarmentats. Rocío ho va passar molt malament en aquella època perquè nosaltres no estàvem acostumats que algú la família es divorciés», deia referint-se a la ruptura de Rociíto del seu primer marit.

Amador reconeix que ningú no va poder evitar que Rocío sortís amb Fidel, estava realment enamorada, però no confia en aquest amor. Pensa que va decidir casar-se perquè sempre ha estat molt rebel i volia arribar fins al final. Tots estaven en contra i ella no va descansar fins a consolidar la seva relació amb Albiac.

Fotomuntatge d'Amador Mohedano i Fidel Albiac
Amador Mohedano explica què pensa la seva família de Fidel Albiac | Catalunya Diari

«Fidel no va agradar mai, no m'importaria dir que ell va caure bé des del principi, però no, perquè amb ell tot es va esfondrar», ha continuat. «Ens explicaven coses i jo vaig rebre en aquell moment trucades. La gent del club de fans de Rocío Jurado han estat veïns de Fidel des que era petit, i el coneixen molt bé perquè són del mateix barri».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Amador Mohedano va advertir Rociíto sobre Fidel Albiac

Amador ha seguit donant detalls de com va ser conèixer l'home que després es casaria amb la seva neboda. «A nosaltres ens avisaven de com era Fidel, i una artista molt coneguda a mi em va trucar per dir-me com era el nen aquest… A ell el coneixien a Sevilla, perquè és de Tiro de Línea, i molt bona fama no té en aquesta zona».

Foto de Rosa Benito, Gloria i Amador Mohedano posant amb una imatge de Rocío Jurado de fons.
Amador Mohedano assegura que la família va parlar amb Rocío Carrasco sobre la seva relació amb Fidel Albiac | Instagram @rosapepioficial

Rocío Carrasco, per contra, sempre s'ha mostrat feliç amb el seu marit, Fidel Albiac, amb qui fa més de dues dècades que està de relació. Així que per aquest motiu va decidir contraure matrimoni amb ell. Des que va morir la seva mare, Rocío Jurado, el 2006, la filla de la cantant es va sentir decebuda amb la seva família materna motiu pel qual va decidir distanciar-se d'ella.

«Ells no m'estimaven, em cuidaven per guanyar-se el favor de la meva mare», va explicar Rocío Carrasco fa un temps. Una afirmació que va molestar molt Amador i la seva germana Gloria, que sempre han negat aquestes acusacions.