Primer pla de Carmen Borrego somrient

Paola Olmedo, jove de Carmen Borrego, ingressada a l'hospital per donar a llum

La jove de Carmen Borrego ha ingressat a l'hospital per donar a llum les properes hores

José María Almoguera, fill de Carmen Borrego, i Paola Olmedo estan a punt de convertir-se en pares. Paola ha ingressat avui a l'hospital per donar a llum. Tot això sota un clima familiar marcat per les tensions i el distanciament, ja que Carmen Borrego i el seu fill continuen sense tenir relació després dels darrers esdeveniments.

Segons hem pogut conèixer, malgrat la inexistent relació que tenen ara mateix, Carmen Borrego sí que està al corrent de la situació.

Carmen Borrego, a punt de convertir-se en àvia

Tal com ha confirmat en exclusiva la nostra companya Marina Esnal per a La Razón, Paola Olmedo està ingressada a l'hospital per donar a llum. Era el mes d'octubre passat quan coneixíem la notícia que Carmen Borrego es convertiria en àvia, però la notícia es va veure enterbolida pel gran cisma familiar que estaven vivint.

Foto de Paola Olmedo i José María Almoguera
Paola Olmedo, ingressada a l'hospital a punt de donar a llum | Instagram

Uns demolidors àudios de Paola Olmedo on es quedava a gust parlant de la família Campos feien trontollar els fonaments de la família provocant un fort distanciament. Però això no va quedar només aquí, Carmen Borrego va continuar alimentant la polèmica amb una incendiària entrevista, cosa que el seu fill no va veure amb bons ulls.

Des de llavors, la relació entre Carmen Borrego i José María ha estat totalment nul·la, i ni tan sols la notícia de l'arribada del nadó va aconseguir calmar les aigües. Aquest ha estat un tema molt dolorós i complicat per a la col·laboradora de 'Sálvame', ja que era una mica superior a ella.

Després de tot el que havia passat, Carmen deixava de parlar del seu fill i de la seva jove a la televisió, per tal que aquesta nova actitud facilités un acostament, però sembla que, de moment, no ha passat.

«Aquesta situació és la que més mal li ha fet els últims mesos. Ha plorat moltíssim per no poder veure el seu fill i se n'ha penedit moltíssim d'haver fet aquella exclusiva, encara que estava consensuada per ells», revelaven fa uns mesos des del seu entorn més proper.

Carmen Borrego mossegant-se la llengua
Carmen Borrego està pendent de l'ingrés de la seva jove | GTRES

Estar allunyada del seu fill durant aquests mesos de gestació ha estat el més dur a què Carmen ha hagut d'enfrontar-se en els últims temps. Va ser el passat mes d'abril quan vam conèixer que ni tan sols havia estat convidada a la baby shower.

En quin punt es troba la situació familiar?

Del que no hi ha cap dubte és que Carmen Borrego està més que disposada a acostar postures i poder estendre un pont amb el seu fill de nou. Ara mateix no hi ha contacte, però la col·laboradora ha expressat més d'una vegada que està a punt per solucionar les coses.

«Sense vosaltres la meva vida no té sentit. Us estimo més que a la meva vida», dedicava la col·laboradora de televisió als seus dos fills des del seu Instagram.

Carmen vol que tot s'arregli, potser ara, amb l'arribada del nen, tot canviï i José María i Paola estiguin disposats a començar de nou. Recordem que aquest seria el primer net de la filla de María Teresa i el primer en comú de José María i Paola