Primer pla d'Ana Soria a 'El Hormiguero'

Ana Soria rep una nova oferta: la dinerada que guanyarà si fa el pas final

Els problemes d'Ana Soria i Paloma Cuevas formen part del passat

Ana Soria va fer el pas d'intervenir en un programa de televisió amb la seva parella, Enrique Ponce. Una entrevista en què tots dos van mostrar gestos d'amor i complicitat i van donar declaracions que no van passar inadvertides. A més, la presència d'Ana va suscitar un altre interès més enllà del merament informatiu.

El presentador d''El Hormiguero' va aconseguir el que cap altra televisió ni cap periodista havia aconseguit en els tres anys que porten de relació. Pablo Motos es va anotar la primera entrevista d'Ana Soria, la primera de la parella junts, en directe i al programa de més audiència de la televisió.

Enrique Ponce i Ana Soria no promocionarien cap producte, ni parlarien dels seus projectes. La seva intenció era explicar la seva història d'amor, «preciosa» segons Pablo Motos. Va ser l'amistat entre el presentador i el torero, cosa que va fer possible l'exclusiva.

Ana ha reconegut que ha estat anant a teràpia, per això ha superat els problemes. La seva relació amb Paloma Cuevas ha estat molt tensa, però ja forma part del passat i vol fer un pas més. Li han ofert molts diners per esdevenir influencer.

Ana Soria ja no té por: guanyarà molts diners

El torero i la seva xicota podrien haver anat a una revista com ¡Hola! o a Lecturas i cobrar una important suma de diners. Tot al contrari, la parella va preferir donar la cara en un lloc on l'entrevistador els ho posés fàcil. Un mitjà on es respectés el pacte de només parlar del que ells volien, i així va ser.

Ana Soria volia que la coneguessin, com és ella de debò, a més va tenir ocasió d'explicar com es va sentir de malament davant la pressió mediàtica. Una situació ja superada i per la qual es va veure obligada a deixar la carrera de dret que estava estudiant. Soria va denunciar haver aguantat molt: «Fa tres anys que escoltem coses que no són justes, tenia ganes que la gent veiés que soc una noia normal».

Ana no ha guanyat diners amb aquesta entrevista, però a El Español assegura que li ha servit d'aparador. Marques molt importants s'han posat en contacte amb ella i li han fet una oferta molt interessant per ser influencer. Ha acceptat, entre altres coses perquè, segons el diari anterior, ja no té por ni de les conseqüències ni de Paloma Cuevas.

Recordem que Laura Escanes ha arribat a dir que pot guanyar fins a 5.000 euros per publicació. Quant li pagaran a Ana?

Fotomuntatge de Pablo Motos i Enrique Ponce
Enrique Ponce sabia que Pablo Motos els ho posaria fàcil a l'entrevista | Catalunya Diari

Ara sembla que Ana Soria ha recuperat l'estabilitat emocional i ha fet el pas de sortir a primera fila. Una decisió que ha vingut acompanyada de les ofertes d'algunes marques de publicitat interessades en la projecció com a imatge de marca de Soria. Una altra opció podria ser 'MasterChef', un concurs en què es podria mostrar tal com és sense por d'entrar en assumptes delicats.

També Instagram podria estar entre els seus objectius, i és que l'almerienca va reobrir el compte l'any passat, després d'una desconnexió de les xarxes. Pel que sembla, Ana ja va fer els seus primers passos en aquest món fa uns mesos col·laborant amb la firma El Capote. Soria es va fotografiar amb alguns conjunts, va posar per als seus seguidors i va promocionar la marca de moda taurina.

Paloma Cuevas no té un bon concepte d'Ana Soria

Ara, Ana «desitja començar una carrera seriosa» d'influencer, segons fonts properes a la parella. Amb 135.000 seguidors a Instagram, Soria sembla disposada a rebre ofertes serioses de col·laboració per les quals cobrar i anar acumulant més seguidors. L'embranzida del seu festeig amb Enrique Ponce és suficient per atraure nous internautes al seu perfil.

Ha aprofitat que Paloma està en un segon pla per fer el pas. Durant molt de temps els amics de Cuevas van carregar durament contra la xicota d'Enrique Ponce.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce treuen partit a la seva relació | Catalunya Diari

A la seva parella, Enrique Ponce, també li ha sortit bé la jugada de fer un pas endavant. El torero ha rebut algunes i suculentes ofertes laborals al medi televisiu. Dos concursos a diferents cadenes i una entrevista en horari de màxima audiència.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Més enllà del món televisiu, Enrique Ponce es troba decebut per certes declaracions dels que van ser «amics comuns» durant el seu matrimoni amb Paloma Cuevas. Noms populars com Fabiola Martínez o Susanna Griso han qüestionat la intervenció de la parella a l'entrevista d''El Hormiguero'.