Captura de Raquel Bollo molt enfadada al programa de 'Sálvame' del 23 de maig de 2023

Raquel Bollo: el preu que ha pagat perquè els seus fills siguin a 'Supervivientes'

Raquel Bollo està travessant una etapa delicada

Raquel Bollo està d'actualitat perquè la seva filla Alma es troba a la recta final de 'Supervivientes'. Manuel Cortés, el seu fill gran, tenia moltes possibilitats de guanyar el concurs, però s'ha hagut de retirar per problemes de salut. Raquel, abans de saber que Manuel no podia seguir, li va demanar a Anabel Pantoja que li donés suport a les xarxes socials.

Raquel Bollo coneix millor que ningú com funciona el món de la televisió i sabia que el suport era fonamental. No obstant això, en lloc de donar suport a Manuel, Pantoja va decidir donar la cara per Asraf Beno, el seu gran rival dins de 'Supervivientes'. La revista Lecturas assegura que aquest gest va fer que Raquel Bollo enviés «uns missatges incendiaris» a Anabel.

Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat
Raquel Bollo no vol donar més explicacions | Mediaset

Raquel Bollo cada cop té més problemes i el pitjor de tot és que no se solucionaran fàcilment. A 'Sálvame' han assegurat que ha trencat la seva amistat amb Anabel Pantoja, tot i que aquesta ha rectificat. S'ha disculpat a les xarxes i ha reconegut que no ha estat atenta amb Manuel Cortés.

«Jo volia des d'aquí dir que, independentment que he donat suport a Asraf, jo dono suport als meus cosins cent per cent sempre». Aquestes paraules no han estat suficients i Pantoja ha seguit donant explicacions per calmar els ànims de Raquel Bollo. «Estic al marge del concurs, però el segueixo i des d'aquí les meves disculpes perquè hi seré sempre».

Raquel Bollo té problemes seriosos amb 'Sálvame'

Raquel Bollo ha iniciat una batalla contra 'Sálvame' en assegurar que el programa estava posant en dubte els maltractaments que va rebre. Insisteix que té tres sentències i no entén que parlin d'un tema seriós tan a la lleugera. Terelu Campos no s'ha pres bé aquest retret i assegura que està pensant a demandar a la seva excompanya.

Primer pla de Terelu Campos al concert 'Mujeres cantan a Rocío Jurado'
Terelu Campos vol denunciar a Raquel Bollo | Europa Press

Raquel Bollo travessa problemes de liquiditat perquè, segons ha sortit publicat, té un deute de més de 700.000 euros. El que menys necessita ara és que hi posin una multa, però Terelu només la perdonarà si demana perdó. Raquel Bollo es nega a fer aquest pas, encara que tampoc pot desaparèixer sense donar explicacions.

Raquel Bollo està pagant un preu molt elevat per donar la cara per la seva filla Alma, que segueix a 'Supervivientes'. Ha d'acudir a Telecinco i retrobar-se amb els seus nous rivals: Terelu Campos i els col·laboradors de 'Sálvame'. La revista Lecturas assegura que Raquel Bollo està al seu moment més delicat.

A Semana han sortit unes fotos que demostren que Raquel Bollo no surt de l'hospital on està ingressat el seu fill. No se separa de Manuel Cortés i fa temps que no va a Sevilla, on hi té negocis.