Foto de Bosco de 'Supervivientes'

Destapen possibles trampes a 'Supervivientes': el vídeo que involucra Bosco

'Supervivientes' ha quedat en evidència després del que va passar amb Bosco

'Supervivientes' està afrontant la seva recta final, que té enganxadíssim el públic. I és que s'han produït nous conflictes, hi ha visites a l'illa i fins i tot s'han destapat alguns problemes de salut. Però això no impedeix que el reality estigui al punt de mira per una raó gens positiva.

'Supervivientes' ha tornat a ser acusat de fer trampes a les proves. En concret, se l'ha posat en perill amb un vídeo que ja està circulant per xarxes i que afecta concretament Bosco. Sí, perquè es considera que se li ha pogut perjudicar a propòsit perquè no es convertís en el líder.

Asraf Beno i Bosco
'Supervivientes' veu com molts espectadors acusen la victòria d'Asraf de 'manipulada' | Mediaset

Acusen 'Supervivientes' de fer trampes

El reality de supervivència de Telecinco fa molt de temps que aguanta que se l'acusi de favoritisme i que permet irregularitats a les proves. I a l'última gala el tema dels enganys s'ha tornat a posar sobre la taula.

'Supervivientes' ha enfrontat a la prova de líder Bosco, Alma Bollo i Asraf. Tots tres, pujats en una estructura, han hagut d'aguantar amb els braços el pes de dues grans bosses. I és aquí quan ha arribat el problema.

Molts espectadors han acusat el programa de perjudicar intencionadament el nebot de Pocholo. Han considerat que a ell se li han posat més quilos que als seus companys i, fins i tot, que les cordes que subjectaven les bosses eren molt més llargues. I s'ha intentat demostrar amb un vídeo del repte esmentat.

En aquest vídeo es veu que al jove li és molt difícil mantenir les bosses lluny del mar, tot i que està més inclinat que els altres dos concursants. Tant és així que Laura Madrueño li diu: «Bosco, aquests sacs són molt a prop de l'aigua». I ell respon de tal manera que deixa caure que sospita que no s'està jugant net: «Sí, m'estan estirant moltíssim. I, la veritat, és que no entenc gaire bé què està passant».

Precisament aquesta situació, ha propiciat que molts seguidors de 'Supervivientes' hagin 'denunciat' els fets a les xarxes. Ho han fet amb comentaris com «Els paranys ja no els calla Bosco. Tot preparat perquè guanyin els uns i perdin els altres».

Als que s'uneixen també: «Són uns trilers», «Si per la tele es veia clara la diferència dels sacs, imagineu-vos en viu. Només cal veure com es movien els sacs d'ell i els dels altres no», «Hi ha un mínim d'un metre de diferència entre una corda i una altra» i «Que descarat. Les cordes són més llargues».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

'Supervivientes' és conscient de l'enrenou generat

El reality de Telecincoha hagut de comprovar que no només el tema de les cordes i dels sacs l'ha portat a ser acusat de trampós. Hi ha espectadors que s'han adonat que el nebot de Pocholo durant la prova ha fet una cosa que no estava permesa i no se li ha dit res. En efecte, han subratllat que ell no ha dubtat a mantenir les mans entrecreuades quan no ho podia fer.

És més, per demostrar-ho han compartit imatges en xarxes que deixen clar que ha incomplert la norma i, malgrat tot, ha continuat participant.

A més, Alma Bollo també s'ha enfadat moltíssim per l'organització de la prova i per la victòria d'Asraf. Per això, quan ha estat la primera eliminada s'ha enfadat tant que ha sortit fora de càmeres. Laura ha hagut d'explicar la seva absència: «He de dir que Alma ha desaparegut, no està ara mateix amb nosaltres. Està dient a l'organització que no vol ni tornar a entrar a la palapa».

Imatge d'Alma Bollo a 'Supervivientes'
Alma Bollo es molesta a 'Supervivientes' | Telecinco