Imatge d'Alessandro Lequio passejant capcot

Alessandro Lequio: el malnom que li han posat per culpa d'Ana Obregón

Alessandro Lequio segueix al centre de totes les mirades

Els últims mesos no han estat gens senzills per a Alessandro Lequio després de l'arribada al món d'Ana Sandra Lequio. De la nit al dia, Alessandro Lequio es convertia en avi i això posava de cap per avall tot el seu món. Alessandro Lequio ho ha intentat portar de la millor de les maneres possibles, però l'huracà mediàtic ha estat desmesurat.

A això cal sumar-hi que la posició en què es troba no és gens senzilla, ja que és col·laborador habitual d''El programa de Ana Rosa', i en els darrers temps ha hagut d'enfrontar-se de forma directa a totes les informacions que anaven sortint.

Estar tan exposat als mitjans quan tot el teu voltant desperta l'interès no és gens fàcil i, irremeiablement, surts esquitxat. Això és just el que li ha passat a Alessandro Lequio, que, des del seu propi programa, rep un nou sobrenom després de convertir-se en avi.

Alessandro Lequio i el curiós malnom que rep a 'AR'

Alessandro Lequio ha fet gala de la seva particular fermesa per poder afrontar uns mesos gens senzills, on la pressió mediàtica ha estat desmesurada i les seves paraules han estat mirades amb lupa. Ana Obregón convertia en avi Alessandro Lequio amb l'arribada de la petita.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Això li ha valgut per guanyar-se un curiós malnom que han encunyat des del seu propi programa. Com hem pogut comprovar, molts dels companys d'Alessandro Lequio s'hi refereixen com «el iaio». No estem gaire segurs de fins a quin punt li fa això gràcia a Alessandro Lequio.

Imatge d'Alessandro Lequio emocionat a 'El Programa de Ana Rosa'
Alessandro Lequio rep un malnom amb l'arribada de la petita | Mediaset

És cert que des del programa han cuidat molt Alessandro Lequio perquè suportés aquests temps tan convulsos que ha travessat. Tot i això, ara, amb la tornada d'Ana Obregón i la petita Ana Sandra, Alessandro Lequio tem que una nova revolució mediàtica comenci.

I és que, com ja hem pogut comprovar, sembla que Ana Obregón és lluny, molt lluny, de romandre callada i pensa seguir donant molt de què parlar. La presentadora no té problemes a seguir alimentant tot l'interès mediàtic que desperta, i tot apunta que ben aviat podrem veure una entrevista on l'exparella d'Alessandro Lequio parlarà per primer cop davant de la càmera.

Alessandro Lequio, aliè al retorn d'Ana Obregón

Aquest dilluns coneixíem que l'exparella d'Alessandro Lequio ja era a Espanya i que tots els tràmits estaven regularitzats perquè la nena estigués a terra espanyola. Tot i això, el que més va sorprendre va ser la reacció del mateix Alessandro Lequio en conèixer que Ana ja era aquí.

Segons va traslladar el col·laborador de televisió, «No tenia ni idea que venia». Una notícia que el va agafar per sorpresa, encara que no va dubtar a donar-li la «benvinguda» a qui va ser la seva parella.

Muntatge amb la foto d'Alessandro Lequio, Ana Obregón i la seva neta
El col·laborador no sabia que Obregón havia tornat a Espanya | Catalunya diari

Alessandro Lequio deixava clar al programa que continuaria sent molt hermètic respecte a tot el que incumbeix a la seva neta. «Com tots el relacionat amb el meu fill i així em mantindré», sentenciava de forma molt contundent Alessandro Lequio.

S'acosten setmanes molt mediàtiques amb la tornada de l'exparella d'Alessandro Lequio a Espanya. La propera cita de la presentadora és la Fira del Llibre de Madrid el proper 11 de juny on signarà exemplars d''El chico de las musarañas'.