Primer pla de Jorge Javier Vázquez emocionat al plató de ‘Sálvame’

Jorge Javier Vázquez anuncia que es retira de la televisió

Jorge Javier ha trencat el silenci i ha confirmat les sospites

Jorge Javier Vázquez va desaparèixer misteriosament de la televisió i des del primer moment van començar els rumors. Primer van dir que tenia problemes amb Borja Prado, el nou president de Mediaset, d'aquí que no aparegués en cap programa de Telecinco. Després el grup audiovisual emet un comunicat i assegurar que el presentador estava de baixa mèdica.

Per la seva banda, Jorge Javier no va fer servir les seves xarxes socials ni per confirmar ni per desmentir la informació, sinó que ha estat en silenci absolut. El problema és que no pot desaparèixer sense donar explicacions i, ara, ha assegurat que s'ha retirat de la televisió. La revista Semana ha confirmat que Vázquez no tornarà a la petita pantalla: la situació és més seriosa del que sembla.

Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez assegura que necessita descansar | Mediaset

Jorge Javier reconeix que de moment no li ve de gust tornar a Telecinco, diu que és «en l'última cosa que pensa». No vol anar-se'n sense acomiadar-se dels seus fans, per això ha trencat el seu silenci a les xarxes socials perquè el públic estigui tranquil. Així, el presentador s'ha acomiadat del seu estimat públic i ha donat les gràcies per haver-lo acompanyat tant de temps.

«Perdoneu que us robi un instant. Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que s'han posat en contacte amb mi per mostrar-me l'afecte, el suport i la comprensió. Les vostres paraules em fan somriure, emocionar-me fins a la llàgrima i seguir pensant que va valer la pena», escriu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El missatge de comiat de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez ha deixat clar que es retira de la televisió per un temps indefinit perquè «de vegades cal parar». El seu estat anímic no és bo i ha estat rebent senyals que han demostrat que deixar-ho tot és l'única opció.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
El presentador necessita descansar | Mediaset

«El cos i la ment t'envien senyals i al llarg de la meva vida jo he estat poc de fer-los cas. Fins avui. Necessito parar per cuidar-me i per preguntar-me què vull. Si ho tinc clar, i com que no ho sé, millor espero», prossegueix l'escrit.

D'aquesta manera, Jorge Javier assegura que la seva decisió és ferma, i no canviarà de postura. Necessita fer aquest pas pel bé de la seva salut.

«En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso, encara que potser és el que més em vingui de gust demà. No ho sé, així que ara com ara només puc dir 'Fins a sempre'. 'Fins quan pugui'. 'Fins que sorgeixi'. I, per sobre de tot, gràcies. Gràcies a vosaltres, va valdre la pena», finalitza el seu 'post'.