Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat

Raquel Bollo, sense escapatòria: confessa la malaltia que pateix la seva filla

Raquel Bollo ha revelat els problemes de salut que pateix Alma

Raquel Bollo no ha tingut cap altra opció que fer pública la malaltia de la seva filla després de conèixer tot el que s'està dient d'ella a les xarxes socials. No hi ha cap dubte que aquesta setmana ha estat la més complicada per a Alma Bollo. I és que tot apunta que les forces de la concursant han començat a flaquejar en el pitjor moment.

Captura de 'Supervivientes' amb Alma Bollo marejada rebent ajuda el 30 de maig de 2023
Raquel Bollo sap que Alma ha passat una mala setmana | Mediaset

En els darrers dies, la filla de Raquel Bollo no ha deixat de patir constants marejos i debilitat corporal. Tot i això, i malgrat aquest delicat moment, molts usuaris de xarxes socials han especulat amb la possibilitat que pugui estar robant menjar a l'organització.

A més, assabentar-se que Raquel Arias encara estava dins de 'Supervivientes' i que competiria amb Artùr Dainese en un televot, no li ha fet gaire gràcia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tant és així que, després de quedar eliminada de l'última prova de líder, la filla de Raquel Bollo ha explotat pels aires, posant en dubte la seva continuïtat al concurs. Per això, a la col·laboradora no li ha quedat cap altra opció que confessar davant de tota l'audiència de Telecinco la malaltia que pateix la jove.

Raquel Bollo explica tota la veritat

«Tenim crisi, perquè que marxi de la prova i digui que no vol passar per la palapa, ja són paraules grans», ha assegurat Carlos Sobera. «Tu què creus que passarà?», li ha preguntat el presentat a Raquel Bollo.

En aquest moment, la col·laboradora de televisió ha expressat el seu desig que se li «passi» aviat el cabreig a la influencer. Tot i això, i lluny de qüestionar l'actitud d'Alma, ha optat per justificar els seus actes: «Com ja he dit, ha tingut una setmana dolenta. Per a ella, la pèrdua del seu germà, pels motius que han estat, ho porta per dins. Després, aquesta setmana l'heu vist amb els seus marejos…».

Abans de perdre el torn de paraula, Raquel Bollo ha volgut deixar clara una cosa. En els últims dies, molts han especulat que Alma pogués estar robant menjar perquè té «la panxa molt inflada». Però res més lluny de la realitat.

Raquel Bollo parlant al plató de 'Supervivientes 2023'
Raquel Bollo assegura que la seva filla pateix de còlon irritable | Mediaset

Ha estat en aquest moment quan la sevillana ha fet pública la malaltia que pateix la noia. «Alma té el còlon irritable, és una cosa que ella també l'està patint allà».

Finalment, i després de donar totes les explicacions necessàries, Raquel Bollo ha volgut donar la seva opinió sobre l'última sortida de to de la seva filla. «Se li ha ajuntat una mica tot».

I és que tot apunta que Alma no ha passat una de les seves millors setmanes dins de 'Supervivientes 2023'. A més, i per si no n'hi hagués prou, abans d'abandonar la palapa, Artùr Dainese li ha deixat un llast que contenia «una nominació».

«Aquesta prova per a ella era crucial, perquè ja compta amb una nominació del llast. Se li ha ajuntat una mica tot, però espero que li passi», ha sentenciat Raquel Bollo.

Raquel Bollo no pot estar més orgullosa

A més, Raquel Bollo ha revelat una altra dada important sobre la vida personal d'Alma. I és que, després de la prova de recompensa de la nit, la dissenyadora no ha tingut cap problema a confessar la carrera universitària que està estudiant la influencer.

Els concursants de 'Supervivientes 2023' han tingut una nova oportunitat d'omplir els seus estómacs gràcies a un repte nou. Tot i això, i encara que tots s'han deixat la pell per resoldre el puzle, Alma, Artùr i Asraf han deixat molt impressionats els televidents.

I és que, segons ha assegurat Laura Madrueño, han aconseguit resoldre la prova en «temps rècord». Com es podia esperar, les reaccions a plató no s'han fet esperar. «Bravíssim, que ràpid tot, impressionant», ha expressat Carlos Sobera, dirigint la mirada cap a Raquel Bollo.

Ànima Bollo asseguda a la palapa de 'Superviventes 2023' amb rostre neutre
Raquel Bollo està molt orgullosa de la seva filla | Mediaset

Després d'assegurar que aquest equip «ha estat impressionant», el presentador ha preguntat a la tertuliana d'on havia tret la jove les seves habilitats per resoldre puzles.

Ha estat en aquest moment quan Raquel Bollo ha desvelat la carrera universitària que està estudiant Alma. Visiblement orgullosa, la sevillana ha assegurat que «és molt intel·ligent». «Està fent el quart any de dret i té molta memòria», ha confessat davant de tota l'audiència de Telecinco. «Dirigeix, mana, té mala boca, però també té bona memòria», ha afegit, tot seguit.