Foto d'Adara Molinero a 'Supervivientes 2023'.

El vídeo d'Adara Molinero a 'Supervivientes' que podria deixar-la sense seguidors

Adara Molinero està arriscant massa i no li està sortint bé

Adara Molinero va arribar a 'Supervivientes' amb milers de seguidors a l'esquena. Això feia pensar que seria una de les concursants favorites per guanyar el reality i ha estat així fins fa uns dies. El que ha passat és que, de mica en mica, ha anat perdent els seus fans per la seva actitud.

Adara ha fet un gir al guió del seu pas pel programa i això no ha agradat gens a molts dels seus fans. Tant és així que l'han posat en dubte i l'han criticat obertament.

Encara més, ara s'ha mostrat un vídeo que la qüestiona encara més. Vídeo que li haurà fet perdre més defensors, cosa que suposaria que potser s'hagi d'acomiadar de la possibilitat de guanyar el concurs.

Muntatge d'Adara Molinero plorant i el logo de 'Supervivientes'
Adara Molinero veu com un vídeo la deixa en evidència davant els seus seguidors | Catalunya Diari

Adara Molinero, entre l'espasa i la pel que s'ha vist

Adara Molinero ha captivat els espectadors de 'Supervivientes' des del primer moment, ja que és molt divertida i molt sincera. I també perquè va ser de les poques participants que es va atrevir a defensar Asraf quan tothom es ficava amb ell. Tot això la va fer convertir-se en més preferida del que ja era.

Tot i això, en els últims dies Molinero ha perdut molt suport per part del públic per haver-se enemistat amb el marroquí. Sense motiu ni justificació ha començat a titllar-lo de traïdor, de fals i de fingir davant de les càmeres.

Per a molts espectadors aquest canvi ha estat incomprensible i, per a altres, és una mera estratègia per treure's un rival fort de sobre. Això l'ha posat a la picota, més encara quan, després d'un intent de reconciliació, ha tornat a carregar sense pietat contra ell.

Foto d'Adara Molinero plorant amb Asraf Beno a 'Supervivientes'.
Adara Molinero torna a carregar amb contundència contra Asraf Beno | Mediaset

El que ha passat a l'illa ha deixat molt clar per a molts que Adara està actuant. Sí, que a la recta final qüestiona el seu company per així aconseguir que sigui eliminat i ella tingui més fàcil convertir-se en la guanyadora. Així doncs, aquesta estratègia ha estat verificada amb el vídeo que ara s'ha emès.

Es tracta d'imatges en què els concursants reben la notícia que Asraf és salvat de la nominació. Mentre que ell es mostra pletòric, Molinero gairebé ni s'immuta, no se n'alegra, tot al contrari, abaixa el cap. La cara indica que no està d'acord amb el fet que el públic li hagi donat suport novament.

Vaja, que no està d'acord amb la decisió dels espectadors, ja que això farà que hagi de continuar convivint amb ell. Sense passar per alt que també significa que és un clar favorit a proclamar-se vencedor del xec dels 200.000 €. És a dir, que el premi ella no el té tan ben lligat com li agradaria.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero és l'objectiu de les noves crítiques

La guanyadora de 'GH VIP 7' ha cridat poderosament l'atenció amb la seva actitud en conèixer la salvació del que era el seu amic. Són molts els espectadors que han carregat contra ella per aquest comportament. Ho han fet perquè consideren que està clar que està fastiguejada per no haver aconseguit enderrocar el rival amb el canvi de guió i els atacs contra ell.

Adara Molinero ha estat, per tant, la diana de molts seguidors que tenen clar que deixaran de donar-li suport. Per això han deixat missatges en xarxes com «Ha aplaudit perquè no li quedava més remei, fora», «Que dolenta és» i «Ja al carrer».

Primer pla d'Adara Molinero amb cara de sorpresa
Adara Molinero està perdent seguidors pel seu comportament al programa | Telecinco

Altres exemples són: «La reacció d'ella, jajaja. Ai, la teva legió d'abduïts no et va fer cas» i «No ho pot dissimular, però que dolentíssima és. Adara ha de marxar perquè hi ha concursants millors que ella».

Sense oblidar tampoc: «M'ha decebut molt amb la cara. Tenia esperances que, almenys, reaccionés de manera positiva com va reaccionar ell amb ella» i «M'alegro que s'hagi salvat Asraf. Sobretot, perquè Adara es quedi amb la cara que es va quedar i que se'n vagi, pesada pel·liculera».