Rocío Carrasco davant d'un micròfon durant un acte promocional

Un crític de Rocío Carrasco diu ara que l'estima: 'La veig somriure i somric'

Amador Mohedano s'ha assegut en un plató per opinar sobre el dur testimoni de la seva neboda, i no ha deixat ningú indiferent

Amador Mohedano va tornar ahir a la nit a un plató de televisió. En concret, a Viernes Deluxe. I ho va fer per parlar 'llargament' de la seva família i del distanciament que existeix entre tots ells.

Concretament, per donar el seu punt de vista sobre el dur testimoni que la seva neboda, Rocío Carrasco, va oferir en la seva sèrie documental. De fet, Amador no va dubtar a culpar Carrasco de diverses coses importants.

El germà de Rocío Jurado carrega contra la seva filla, Rocío Carrasco

Des que va començar l'esmentada sèrie, Amador Mohedano ha estat molt crític amb la seva protagonista. I més encara quan va descobrir que la producció tindria una segona part en la qual es parlarà dels Mohedano. Tan dur va ser amb la seva família que fins i tot va arribar a titllar-la de mentidera.

No obstant això, en les últimes setmanes ha anat reculant una mica, potser temorós que Rocío pugui ser 'contundent' amb ell en la segona part. I precisament així és com es va mostrar ahir a la nit en el Deluxe. Sí, perquè encara que en algunes coses va ser tan ferm com sempre, en altres li va donar la raó o va mostrar una mica de comprensió.

La seva intervenció en el plató va començar molt dura amb la filla gran de la seva germana, Rocío Jurado. Tant és així que va manifestar: "La culpa que la família no estigui unida la té Rocío Carrasco".

"No la trobo a faltar"

Sobre els presumptes maltractaments que ella va patir per part del seu ex, Antonio David, va exposar: "No sabíem res de tot aquest merder. No vam tornar a tenir contacte amb ell des que es van separar. Amb els nens sí, però ells ens van dir que volien estar amb el seu pare ".

A això, va afegir sobre la seva neboda gran: "No ens mereixem que ens hagi tractat així. No entenc el perquè ens culpa de ser companys de l'altre. Nosaltres sempre hem comptat amb ella per tot ".

En aquest punt va ser molt dur. Ho va ser dient: "No la trobo a faltar. M'he sentit molt dolgut ". El dolor que sent és degut, fonamentalment, a alguna cosa que va succeir en el passat: l'especial de Rocío Jurado.

Es va referir al fet que "van voler jugar amb el meu treball i es van posar per davant de mi per treure-li el pa als meus fills". I és que sembla que van ser Rocío Carrasco i Fidel Albiac els que van gestionar-ho tot pel seu compte i "per diners". D'aquesta manera, va deixar clar fins i tot que li devien una quantitat econòmica per la seva feina.

[Tweet] 1416135685195681796 [/ tweet]

El pare de Chayo parla de la sèrie documental

Com no podia ser d'una altra manera, Amador Mohedano va parlar de la segona part de la docusèrie. Una nova entrega en la qual cobrarà protagonisme un suposat diari que tenia Rocío Jurado.

Sobre aquest document, Amador va confessar no saber que existís. És més, va exposar: "No em crec que hi hagi cap diari de la meva germana i si apareix caldrà verificar que és real".

S'ha rumorejat, a més, que el gran perjudicat que aquests papers veiessin la llum seria José Ortega Cano, exmarit de la seva germana. Davant d'això, ell va negar que pogués ser així.

"Discutien pels nens, perquè José deixava passar més les coses i ella era més dura i disciplinada". "Però anem, per coses normals dels matrimonis. Jo no he vist res dolent, quan Ortega va arribar a Yerbabuena semblaven dos nuvis joves. Si la meva germana va fer un diari, Rosa o Gloria havien de saber-ho perquè estaven molt unides ".

[Tweet] 1416140943460388864 [/ tweet]

Amador Mohedano diu que segueix estimant Carrasco

De la mateixa manera, ha indicat que no entenia que la seva neboda no hagués fet les paus amb la seva filla, Rocío Flores. Però, malgrat tot, Amador Mohedano va voler acabar l'entrevista deixant clar que seguia estimant Carrasco.

Ho va fer dient: "L'amor no s'ha trencat. Jo la veig somriure i somric ". "Quan va dir que s'havia pres pastilles, em va tremolar tot el cos. La sang és la sang ".