Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc

Sara Carbonero apareix de la mà d'un altre home al mig del carrer

Acaba d'iniciar una relació amb el germà d'Estrella Morente

Sara Carbonero és la dona del moment. Després de tornar de la seva breu viatge a Porto, la periodista ha hagut de fer front a les preguntes indiscretes dels reporters sobre la seva nova il·lusió. No obstant això, l'ex d'Iker Casillas s'ha mantingut fidel a la seva idea de no pronunciar-se sobre la seva vida íntima, que vol deixar en un segon pla.

La mare de Lucas i Martín Casillas prefereix mantenir l'àmbit personal allunyat dels focus mediàtics. No obstant això, no pot evitar les informacions que apunten que ja té nova parella des de fa uns mesos.

El misteriós acompanyant de Sara Carbonero

L'home que hauria conquistat el cor de la periodista toledana no és altre que Kiki Morente, germà d'Estrella Morente. No obstant això, no ha estat amb ell amb qui se l'ha vist compartint gestos afectuosos al mig del carrer de Madrid recentment.

Un senyor bru i atractiu a primera vista ha acompanyat la comunicadora manxega en les seves compres per la capital a la recerca de nous conjunts per lluir aquest estiu. Però no només això, també l'ha agafat de la mà i li ha portat les bosses fins on tenia aparcat ella el cotxe en un carrer proper.

Sara Carbonero ha triat un look d'allò més estiuenc per al seu passeig madrileny amb aquest desconegut home. Vestida amb un vestit taronja, l'ex de Casillas ha intentat combatre les altes temperatures de la capital espanyola.

La influencer ha combinat el seu outfit amb unes esportives Converse en to blanc que lligaven a la perfecció amb la seva mascareta FFP2 del mateix to. Com a complements, ha lluït una bossa d'estil cisteller i un barret decorat amb una cinta marró.

Sara Carbonero ha aprofitat l'ocasió per subratllar que no anava a dir res absolutament sobre el seu amic especial. Per la seva banda, el misteriós senyor moreno anava caminant per davant d'ella per esquivar els objectius de la premsa gràfica.

Tot i no haver volgut pronunciar-se sobre la seva nova il·lusió, la veritat és que la celebrity ha aparegut davant les càmeres amb un somriure que feia temps no tenia.

L'exclusiva de l'artista granadí

Qui sí que va voler parlar de la seva situació sentimental fa tan sols uns dies va ser el germà d'Estrella Morente. El cantaor granadí revelava a quin punt estava la seva relació amb l'ex d'Iker Casillas. «Sara i jo tenim una amistat molt bonica i ens deixem portar», assenyalava en exclusiva per a la revista 'Semana'.

La nova il·lusió de la periodista manxega es mostrava d'allò més caut en les seves paraules, sense voler anticipar què podria passar en un futur no molt llunyà. «Ja s'aniran veient les coses», assegurava a la mateixa publicació. Sembla que la incipient parella prefereix gaudir del moment actual sense presses.

Està clar que el cantaor granadí s'ha convertit de la nit al dia en una de les cares més buscades pels micròfons i les càmeres.

No obstant això, aquesta nova situació no li ha impedit complir els seus compromisos professionals i continuar amb la seva rutina diària. De fet, se l'ha pogut veure en els últims dies en un concert que celebrava a Sevilla.

La periodista de 'Radio Marca' i el fill d'Enrique Morente es van conèixer no fa molt a través d'una amiga en comú. Sembla que el seu va ser un amor a primera vista.

Tot apunta que porten al voltant de dos mesos de discreta relació i tots dos estarien d'allò més il·lusionats amb el seu nou festeig. Tant és així que l'ex del porter del FC Porto ja coneixeria al cercle familiar de la seva nova conquesta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.