Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Kiko Hernández deixa 'Sálvame' en silenci: «Per fi ha pres una decisió»

El col·laborador anuncia que Amador Mohedano concedirà una entrevista al 'Deluxe' per aclarir tots els dubtes sobre la seva relació amb Rocío Carrasco

Kiko Hernández ha estat un dels col·laboradors més criticats des que Rocío Carrasco va decidir trencar el seu silenci. Ara bé, ha volgut demanar disculpes a la seva nova companya i intentar corregir els seus errors carregant contra Antonio David Flores.

El col·laborador de 'Sálvame' assumeix que ha estat enganyat per l'exguàrdia civil, però està disposat a tot per no cometre el mateix error. Vol escoltar totes les versions relacionades amb el documental 'Contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Gran part de Telecinco s'ha unit per protegir Rocío Carrasco. No obstant això, Amador Mohedano ha reunit la valentia suficient per explicar els motius pels quals va decidir allunyar-se de la seva neboda.María Patiño garanteix que Rociíto va trucar al seu tiet abans d'emetre el documental per fer-li una proposta molt interessant. Tot i això, Mohedano no va contestar-li.

Tanmateix, Amador Mohedanos ha acusat Rocío Carrasco d'haver-se distanciat de la seva família. El problema és que aquesta tardor sortirà a la llum tota la veritat i Mohedano vol buscar una solució abans que sigui massa tard.

Kiko Hernández ha anunciat molt orgullós que el pròxim convidat del 'Deluxe' és l'exmarit de Rosa Benito. La veritat és que tothom està desitjant escoltar-lo, ja que és una de les grans víctimes del polèmic documental.

«Per fi ha pres la decisió de fer-ho», ha manifestat Hernández amb entusiasme. Recordem que va prometre donar resposta a totes les acusacions que ha fet la seva neboda.

El públic vol veure com s'enfronta a l'entrevista del 'Deluxe', ja que gran part de l'equip no permet que la gent qüestioni a Rociíto. Moltes dones l'han convertit en una icona i actualment té molt poder televisiu.

Els suposats problemes econòmics entre tiet i neboda

Es diu que l'herència de Rocío Jurado va ser l'origen de la ruptura dels Mohedano. No obstant això, hi ha noves notícies que podrien fer un gir de 180 graus a la història.

Rocío Jurado va deixar escrit un diari abans de morir i la seva hereva universal amenaça de treure'l a la llum. Els experts asseguren que les declaracions de Jurado podrien destrossar a certs membres del seu entorn.

José Antonio Rodríguez, cunyat de l'artista, quedaria en molt mal lloc si el públic conegués tota la veritat. Segons ha explicat Rocío Carrasco, va estar present en l'obertura del testament i va ocupar un paper que no li corresponia.

María Patiño confirma que els fets van passar d'aquella manera, ja que diverses persones es van queixar. L'acusen de portar un llistat on tenia apuntats detalls relacionats amb el patrimoni de la cantant.

Amador Mohedano també ha tingut problemes econòmics amb Rociíto. Sempre l'han acusat d'haver-la traït a canvi de diners.

És més, Mohedano no va rebre la seva part de diners de l'últim musical que va emetre TVE sobre la cantant. Amb tot això, ara té l'oportunitat d'aclarir tots aquests rumors. Ningú pot negar que l'audiència sovint aplaudeix totes les seves intervencions, ja que és bastant sincer.