Àlex Casademunt en un photocall

«És repulsiu»: L'homenatge de Fórmula Abierta a Àlex Casademunt genera crítiques

Polèmica per la lletra del tema musical que ha llançat Fórmula Abierta recordant al cantant català

Fórmula Abierta està en el punt de mira per l'homenatge que li han fet a Àlex Casademunt. El jove va perdre la vida el passat mes de març i va deixar consternats als seus excompanys d'Operación Triunfo' i als seus milers de seguidors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les xarxes socials es van omplir de milers de missatges d'afecte per a la família de Casademunt. L'artista català tenia previst tornar al món de la música amb una bonica balada, 'Otra oportunidad'. Malgrat que Casademunt no va poder cantar-la en directe, el seu germà Joan s'ha encarregat de treure-la a la llum.

'Contigo me quedo' ha generat un enrenou a les xarxes socials

D'altra banda, Fórmula Abierta, el grup musical del qual va formar part, traurà un single inèdit que van gravar amb Casademunt l'any 2019. 'Contigo me quedo' ha incendiat les xarxes socials.

Avui, 16 de juliol, la seva productora ha estat l'encarregada de llançar aquest «regal d'Àlex» al mercat. En l'avanç que han promocionat es poden veure 15 segons del tema. «Sento que m'estic morint, com el cor s'atura i fins i tot em falta l'alè. Em ressuscites a petons», ha estat la frase que ha fet esclatar la polèmica.

Malgrat les bones intencions de Fórmula Abierta, hi ha gent que considera que «és un despropòsit» publicar aquesta lletra després de la mort del cantant. «Si us plau, pareu això. Quin mal gust!», opina un usuari després d'escoltar aquesta part de la cançó.

«Qui ha estat el geni de màrqueting que ha escollit aquesta part de la cançó per promocionar-la?», es pregunta un altre fan del grup, que assegura que ha estat «poc encertat».

Geno Machado esclata després de les crítiques a la lletra de la cançó

Geno Machado, membre del grup musical, assegura que està cansada que es critiqui tot el que fan.

«Sabeu què és la metàfora?», es pregunta. A més, hi ha gent que demana que «esperem la mort d'Àlex al teaser». Davant aquestes paraules, ella afirma que «els que pensen així, tenen la ment bruta i molt podrida».

La canària s'ha lamentat per tot el que ha succeït en les últimes hores. A més, afirma que era una cançó que «agradava molt» al seu amic.

Així doncs, Geno ha tancat la polèmica escrivint un missatge a través del seu compte de Twitter.

«Em sembla molt fort que s'ofengui la gent que mai ha estat fan d'Àlex. Tant Javián, la discogràfica, la seva família... repeteixo, la seva família, i jo, no veiem res de dolent en una lletra d'una cançó d'amor que té totes les seves metàfores. Cas tancat», ha escrit. Així de contundent ha estat l'amiga i excompanya del cantant.

Esperem que el tema de Fórmula Abierta sigui tot un èxit. Una controvertida polèmica que no ha d'acabar amb el bonic record que li han dedicat els seus companys.