Ivana Rodriguez i Carlos Garcia són cunyats de Cristiano Ronaldo

Carlos, el discret asturià amb un fill que serà el cunyat de Cristiano Ronaldo

La cunyada de Cristiano Ronaldo s'ha compromès amb l'escultor que va elaborar el bust de bronze del futbolista

Cristiano Ronaldo és un home molt familiar i sempre l'hem pogut veure acompanyat dels seus éssers estimats. El futbolista aprofita els seus dies lliures per gaudir de la companyia de la seva parella i els seus quatre fills.

De fet, el futbolista portuguès està a punt de rebre amb els braços oberts a un nou membre que s'unirà molt aviat a la família de la seva xicota, Georgina Rodríguez.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es tracta de l'escultor Carlos García, un asturià que pròximament es casarà amb Ivana Rodríguez i passarà a ser cunyat de l'esportista lusità.

La germana de la popular model i 'influencer' d'origen argentí passarà molt aviat per l'altar, segons ha confirmat la premsa del país veí.

Després de fer pública la seva relació amb l'escultor durant l'estiu de 2019, la parella ha decidit segellar el seu amor amb un casament.

Ivana Rodríguez i Carlos García, la parella que va unir Cristiano Ronaldo

El famós futbolista portuguès no s'imaginava que el seu escultor de referència acabaria formant part de la seva família més propera.

Carlos García va ser l'encarregat de reemplaçar la famosa escultura de Cristiano Ronaldo a l'aeroport de Funchal.

L'esportista havia quedat molt disgustat amb la grotesca obra original i no va dubtar a posar-se en contacte amb l'escultor asturià per realitzar un altre bust de bronze.

Però més enllà de quedar satisfet amb el resultat, van fer-se molt amics. Així doncs, Cristiano Ronaldo va actuar de celestina entre la seva cunyada i l'artista asturià.

L'escultor es convertirà en cunyat de Cristiano Ronaldo

Ivana Rodríguez i Carlos García es van conèixer i van decidir donar-se una oportunitat en l'amor després de viatjar junts a París.

L'escultor va sorprendre la jove amb un viatge sorpresa a la ciutat de l'amor. La germana de Georgina és una apassionada de la cultura francesa. També admira les arts plàstiques i ara té com a parella a tot un professional i aficionat d'aquest món.

«Aprenent de tu i aportant-te de mi cada dia. Junts podem amb tot. Podríem regnar el món. No sé, tinc aquesta sensació. El que més m'agrada de nosaltres és que quan les nostres idees i accions es fusionen són trencadores, aconseguirem el que ens proposem. És meravellós com ens retroalimentem i multipliquem el nostre talent», escriu Ivana Rodríguez en el seu compte oficial d'Instagram.

La cunyada de Cristiano Ronaldo fins i tot ha aprofitat per deixar constància del gran paper de pare que exerceix la seva parella. L'asturià té un fill d'una relació anterior que ronda l'edat que del fill petit de Cristiano Jr.

Encara que la parella es mostra molt activa a les xarxes socials, intenten portar una vida molt més discreta que la de Cristiano Ronaldo i Georgina.

Sense cap dubte, Cristiano i Georgina seran els grans convidats a una cerimònia que encara no té data ni lloc fixat.