Carles Puyol, presentant una gala

Carles Puyol es trenca: «Sense tu ja res és igual, t'estimo»

L'exjugador del Barça es mostra destrossat després de la pèrdua d'un amic

Carles Puyol continua sent un dels exjugadors del FC Barcelona més respectats per l'afició. Va compartir vestidor amb grans estrelles del món del futbol, deixant una empremta inesborrable. Malgrat no comptar amb la popularitat d'altres companys com Xavi Hernández, Andrés Iniesta o Leo Messi, la gent el recorda amb estima.

Darrere d'aquest aspecte de persona forta s'amaga algú molt sensible. Adora a la seva família i sempre que pot intenta envoltar dels seus éssers estimats.

L'exfutbolista del Barça, molt actiu en les xarxes socials, ha tingut un gest molt bonic amb un amic de la infància. Una persona que va perdre la vida fa uns anys i que encara roman en la memòria de Carles Puyol.

«Amb tu vaig descobrir què és un amic, l'amistat veritable, sense secrets ni prejudicis», escriu. Recorda que «des que vas marxar no he deixat de pensar en tu ni un sol dia, et trobo molt a faltar».

El pas del temps no l'impedeix recordar una persona tan especial. «Moltes vegades penso que bé que ens ho passaríem en aquesta etapa de la vida, sense tu ja res és igual». Acaba amb un «t'estimo soci!».

Records cap a un amic molt estimat

El missatge va dirigit a Xavi Pérez, un jove del poble amb el qual va compartir moltes hores de jocs i entreteniment. Va morir el 2016 en un accident de trànsit. Eren íntims amics des de petits, ja que van créixer al mateix carrer de la Pobla.

Amb bastant freqüència acompanyava Puyol durant la seva etapa al primer equip del Barça. Igual que 'Puyi', treballava com a representant de joves talents en l'agència que gestionen Iván de la Peña i Ramon Sostres.

Era un gran aficionat a l'esport, sobretot al ciclisme i el futbol. Diversos exfutbolistes van reaccionar a la publicació de l'exblaugrana. Entre ells Sergi Roberto, Xavi, Cesc Fàbregas o Carles Aleñà. En qüestió de tot just sis hores va aconseguir el 'm'agrada' per part de 300.000 persones.

Puyol, en un atac de sentimentalisme, va voler compartir amb els seus seguidors a Instagram imatges de la seva joventut. En elles se'l veu compartint bons moments amb els amics, entre els quals es trobava Xavi Pérez.

És de sobres conegut l'amor i passió que mostra l'internacional espanyol pels seus afins. Així s'encarrega de demostrar-ho cada vegada que pot a través de les xarxes socials.